Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Opuštajuće mirisne kupke

Osvoji relaksirajući tretman u Thai centru Thalea.

Zima je idealno vrijeme za uživanje u tretmanima ljepote. Thai centar Thalea u samom centru Zagreba mjesto je na kojem se možete opustiti i pobrinuti za svoj duh i tijelo. Među novim zimskim tretmanima Thaleas nudi pet novih vrsta kupki – Milk, Herbal, Floral, Mineral i Aphrodisiac.

Žene su od davnih vremena uživale u blagodatima kupki. Rimljankama, Egipćankama i ženama iz orijentalnih zemalja kupka je bila jedan od primarnih tretmana ljepote. Kupale su se u toploj vodi u koju su dodavale kombinaciju različitog bilja, soli i cvijeća zbog njihovog iznimno pozitivnog učinka na zdravlje, ali i ljepotu.



U centru Thalea klijent se pola sata odmara u punoj kadi. Udiše kombinaciju eteričnih ulja ovisno o kupki koju je izabrao. Apsolutna je tišina, a svjetlo dolazi samo od lučica.



Milk bath

Prednosti mliječne kupke poznavala je još u davnim vremenima Kleopatra. Egipatska kraljica bila je poznata po svojoj mekanoj i lijepoj koži. Osim nje, u mliječnim kupkama uživale su i Elizabeta I. i carica Sissy, a Neronova žena Popeja kupala se u magarećem mlijeku. Mliječna kiselina djeluje kao nježni piling i omekšava kožu, a prirodno mlijeko sadržava masti i vitamine koji njeguju kožu.



Herbal bath

Biljne kupke su bile poznate tijekom povijesti još od davnih vremena. U njima su redovito uživali stari Rimljani i Grci, ne samo zbog zdravstvenih razloga već i zbog ljepote. Biljne kupke imaju pozitivan utjecaj na fizičko stanje tijela, ali i psihičko. Smiruju tjeskobna stanja i pomažu nam da se opustimo. U isto vrijeme, revitaliziraju energiju i bolje pamćenje.



Floral bath

Cvjetne kupke čine kožu glatkom i elastičnom te poboljšavaju kompleks tena. Najpoznatije su u azijskim zemljama. U Maleziji, Tajlandu, Indoneziji i Kini koriste se kao ritual ljepote, za osvježavanje duha i tijela, protiv nesreće te protiv problema neugodnog mirisa tijela.



Mineral bath

Mineralne kupke preporučuju se za oporavak nakon operacija, bolesti te za opuštanje. Često se koriste kao terapeutski tretmani, ali i za revitalizaciju i opuštanje duha i tijela. Sastojci koji djeluju terapijski kombinacija su određene temperature vode, otopljenih minerala, plinova u vodi i blato.



Aphrodisiac bath

Kupka koja ima učinak afrodizijaka pomoći će vam da se osjećate senzualnije i probudite svoju seksualnost. Afrodizijaci su se koristili u raznim kulturama i društvima tijekom povijesti, a prirodni mirisi su bili najpopularniji. Jasmin, sandalovina, lavanda, vanilija, bosiljak, ylang ylang i pačuli samo su neki od prirodnih mirisa s učinkom afrodizijaka.

OSVOJI OPUŠTAJUĆU KUPKU

Thai centar Thalea poklanja jedan tretman kupke prema izboru dobitnika.

Ukoliko želite osvojiti ovu opuštajuću kupku, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] pod naslovom KUPKA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Koje se sve vrste kupki nalaze u ponudi Thai centra Thalea?

Vaše prijave primamo do 26. prosinca 2011. nakon čega ćemo i objaviti dobitnika.
Tretman kupke osvojila je Maja Kiš.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.