Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

H&M potvrdio lansiranje nove linije

Na sreću svih modnih sladokusaca glasine su ipak točne.

Danas je i službeno potvrđeno da su sve glasnija šuškanja vezana za H&M u posljednje vrijeme bila istina, samo je ostalo nerazriješeno i u kojoj mjeri. Naime glavni izvršni direktor Karl-Johan Persson u javnost je plasirao vijest da za sljedeću godinu planiraju pokrenuti potpuno novi lanac dućana.

Također je napomenuo da će poput linije COS – Collection Of Style, biti riječ o brendu, tj. dućanima neovisnima o dosadašnjim brendovima koji djeluju u okviru H&M grupe. Ono o čemu je modni svijet uvelike razglabao bila je mogućnost pokretanja luksuzne linije , međutim ni danas nakon službene objave nije jasno da li je to i istina ili je ipak u pitanju cjenovno prihvatljiviji brend. 



Jedino što je sa sigurnošću utvrđeno jest podatak da su se na takav potez odlučili iz razloga što je u posljednja 3 mjeseca poslovanja firme zabilježen rast prometa za 13%. Takvu vjernost kupaca su očigledno zaslužili zbog njihovog nastojanja da i u ova recesijska vremena zadrže jednak omjer kvalitete i povoljnih cijena. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Od luksuza za vrijeme rata do simbola ženstvenosti.

Putovanja

Ne samo da je hotel jedan od ekskluzivnih "Leading Hotels of the World", već je dobio i titulu klimatski neutralnog čak i prije samog...

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Budi fit

Kefir, lubenica i limun kao dopuna ljetnom napitku...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.