Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Svakoj koži treba hidratacija

Nuxe linija proizvoda sa 24-satnim izvorom vlage za sve tipove kože.

Od trena kad je lansirana 1999. godine, Nuxe Crème Fraîche de Beauté linija stekla je kultni status. Prvo u Francuskoj, a zatim i u ostatku svijeta, postala je omiljena među aktivnim ženama, njihovim kćerima pa čak i njihovim muškarcima. 13 godina i nekoliko izmjena kasnije, ova krema koja se na prvi pogled čini tako jednostavnom, hrabro je našla svoj put do ljekarničkih polica te se pretvorila u kultnu liniju za hidrataciju kože, jednu od tri najznačajnije na ljekarničkom tržištu u Francuskoj.



U 2012. ide korak dalje u hidrataciji kože te je još prirodnija i inovativnija, obavija osjetljivu žednu kožu obiljem vlage i pruža joj smirenje. ''Crème Fraîche de Beauté udovoljava svim standardima prirodnog, učinkovitog i inovativnog proizvoda koji sam zamislila, a povrh svega, poštuje moje obećanje ženama – više i više užitaka'', Aliza Jabès, predsjednica uprave Nuxe Pariz.

Nezamjenjivi koncetrat svježine

Sérum Crème Fraîche de Beauté – Ovaj osvježavajući izvor vlage pruža neprekidnu 24-satnu hidrataciju zahvaljujući dodatku prirodne hijaluronske kiseline i bogatom koktelu 8 biljnih mlijeka. Visoka koncentracija biljke salikornije potiče distribuciju vode kroz sve slojeve epiderme, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje.



U dodiru s kožom, tekstura ovog seruma se rastapa u trenu i pretvara u osvježavajuće iskustvo za žednu kožu. Jedinstven proizvod namijenjen i području oko očiju te posebno omiljen kod muškaraca za umirivanje iritacija nakon brijanja. Cijena je 254,51 kn.

Nježan matirajući osjećaj

Crème Fraîche de Beauté Light – Čisti, fini puder sjemenki riže u ovoj laganoj emulziji upija suvišan sebum i matira kožu, paralelno sprječavajući stvaranje prištića. 8 biljnih mlijeka te ekstrakt biljke salikornije zaduženi su za intenzivnu 24-satnu hidrataciju, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje.



Idealna njega za mješovitu do masnu i dehidriranu kožu, namijenjena je i muškarcima zbog svoje lagane, nevidljive teksture. Cijena je 238,34 kn.

Slasna gozba hidratacije

Crème Fraîche de Beauté – Novitet ove legendarne njege za normalnu kožu, nova je slojevita struktura koja zadržava lipide u vodenoj fazi i omogućava optimalno upijanje aktivnih sastojaka. 8 biljnih mlijeka te ekstrakt biljke salikornije zaduženi su za intenzivnu 24-satnu hidrataciju, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje.



Neodoljiv gurmanski osjećaj teksture koja se slasno topi na koži čini kožu svježom i mekom te napunjenom energijom. Cijena je 238,34 kn.

Hranjiv užitak

Crème Fraîche de Beauté Enrichie – Ova hranjiva njega namijenjena suhoj i vrlo suhoj osjetljivoj koži, svojom 'teksturom maslaca' pruža ugodu bez masnih tragova. 8 biljnih mlijeka te ekstrakt biljke salikornije zaduženi su za intenzivnu 24-satnu hidrataciju, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje.



Bogatstvo shea maslaca, esencijalnih masnih kiselina i vitaminima s obnavljajućim djelovanjem udruženi su s visokom koncentracijom ulja makadamije, za optimalno hranjenje kože, dok ceramidi šafranike sudjeluju u jačanju zaštitne barijere kože. Cijena je 238,34 kn.

Spasonosan tretman za ljepotu kože

Masque Crème Fraîche de Beauté
– Prinova u Nuxe obitelji, ova osvježavajuća maska u samo 10 minuta, poput velikog biljnog omotača natopit će kožu obiljem vlage i svježine. Učinkovito umiruje crvenilo, peckanje i osjećaj žarenja kože. Inovativna tekstura koja kombinira ugodu lipida ulja suncokreta i makadamije s neodoljivom svježinom hidratacije.



8 biljnih mlijeka te ekstrakt biljke salikornije zaduženi su za intenzivnu 24-satnu hidrataciju, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje. Nemasna tekstura ove osvježavajuće maske lako se uklanja vaticom ili se jednostvano utrlja u lice kako bi se do kraja upila te je pogodna za trenutno nanošenje šminke, kao i za upotrebu na nježnom području oko očiju. Cijena je 169,34 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.