Svakoj koži treba hidratacija

Od trena kad je lansirana 1999. godine, Nuxe Crème Fraîche de Beauté linija stekla je kultni status. Prvo u Francuskoj, a zatim i u ostatku svijeta, postala je omiljena među aktivnim ženama, njihovim kćerima pa čak i njihovim muškarcima. 13 godina i nekoliko izmjena kasnije, ova krema koja se na prvi pogled čini tako jednostavnom, hrabro je našla svoj put do ljekarničkih polica te se pretvorila u kultnu liniju za hidrataciju kože, jednu od tri najznačajnije na ljekarničkom tržištu u Francuskoj.

U 2012. ide korak dalje u hidrataciji kože te je još prirodnija i inovativnija, obavija osjetljivu žednu kožu obiljem vlage i pruža joj smirenje. ''Crème Fraîche de Beauté udovoljava svim standardima prirodnog, učinkovitog i inovativnog proizvoda koji sam zamislila, a povrh svega, poštuje moje obećanje ženama – više i više užitaka'', Aliza Jabès, predsjednica uprave Nuxe Pariz.

Nezamjenjivi koncetrat svježine

Sérum Crème Fraîche de Beauté – Ovaj osvježavajući izvor vlage pruža neprekidnu 24-satnu hidrataciju zahvaljujući dodatku prirodne hijaluronske kiseline i bogatom koktelu 8 biljnih mlijeka. Visoka koncentracija biljke salikornije potiče distribuciju vode kroz sve slojeve epiderme, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje.

U dodiru s kožom, tekstura ovog seruma se rastapa u trenu i pretvara u osvježavajuće iskustvo za žednu kožu. Jedinstven proizvod namijenjen i području oko očiju te posebno omiljen kod muškaraca za umirivanje iritacija nakon brijanja. Cijena je 254,51 kn.

Nježan matirajući osjećaj

Crème Fraîche de Beauté Light – Čisti, fini puder sjemenki riže u ovoj laganoj emulziji upija suvišan sebum i matira kožu, paralelno sprječavajući stvaranje prištića. 8 biljnih mlijeka te ekstrakt biljke salikornije zaduženi su za intenzivnu 24-satnu hidrataciju, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje.

Idealna njega za mješovitu do masnu i dehidriranu kožu, namijenjena je i muškarcima zbog svoje lagane, nevidljive teksture. Cijena je 238,34 kn.

Slasna gozba hidratacije

Crème Fraîche de Beauté – Novitet ove legendarne njege za normalnu kožu, nova je slojevita struktura koja zadržava lipide u vodenoj fazi i omogućava optimalno upijanje aktivnih sastojaka. 8 biljnih mlijeka te ekstrakt biljke salikornije zaduženi su za intenzivnu 24-satnu hidrataciju, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje.

Neodoljiv gurmanski osjećaj teksture koja se slasno topi na koži čini kožu svježom i mekom te napunjenom energijom. Cijena je 238,34 kn.

Hranjiv užitak

Crème Fraîche de Beauté Enrichie – Ova hranjiva njega namijenjena suhoj i vrlo suhoj osjetljivoj koži, svojom 'teksturom maslaca' pruža ugodu bez masnih tragova. 8 biljnih mlijeka te ekstrakt biljke salikornije zaduženi su za intenzivnu 24-satnu hidrataciju, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje.

Bogatstvo shea maslaca, esencijalnih masnih kiselina i vitaminima s obnavljajućim djelovanjem udruženi su s visokom koncentracijom ulja makadamije, za optimalno hranjenje kože, dok ceramidi šafranike sudjeluju u jačanju zaštitne barijere kože. Cijena je 238,34 kn.

Spasonosan tretman za ljepotu kože

Masque Crème Fraîche de Beauté
– Prinova u Nuxe obitelji, ova osvježavajuća maska u samo 10 minuta, poput velikog biljnog omotača natopit će kožu obiljem vlage i svježine. Učinkovito umiruje crvenilo, peckanje i osjećaj žarenja kože. Inovativna tekstura koja kombinira ugodu lipida ulja suncokreta i makadamije s neodoljivom svježinom hidratacije.

8 biljnih mlijeka te ekstrakt biljke salikornije zaduženi su za intenzivnu 24-satnu hidrataciju, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži 24-satno omekšavajuće i umirujuće djelovanje. Nemasna tekstura ove osvježavajuće maske lako se uklanja vaticom ili se jednostvano utrlja u lice kako bi se do kraja upila te je pogodna za trenutno nanošenje šminke, kao i za upotrebu na nježnom području oko očiju. Cijena je 169,34 kn.