Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Samo nevolje

Osvoji pravu poslasticu za nepopravljive romantičare.

Rachel Gibson talentirana je i uspješna američka spisateljica. Njezini ljubavni romani prepoznatljivi po dinamičnosti i inteligentnom humoru postali su pravi brend i svi su bestseleri New York Timesa. U izdanju Znanja objavljen je njezin megahit Prava ljubav i ostale katastrofe. Živi i piše u svom rodnom Boiseu u Idahu.



Chelsea Ross je glumica čija karijera baš i nije blistava i čini se da njezina zvijezda na holivudskom nebu neće zasjati. U stisci s novcem i pritisnuta financijskim nedaćama, prihvaća ponudu da bude osobna pomoćnica i njegovateljica Marka Bresslera, hokejaške zvijezde ozlijeđene u automobilskoj nesreći. Njegovi slavni dani možda su prošli, no taj je 'zločesti dečko' i slamatelj ženskih srdaca i dalje tvrd orah. Ne želi prihvatiti ničiju pomoć, ponajmanje od vesele, slatke i seksi Chelsea. Njegova je pomoćnica podjednako tvrdoglava, a iskre koje između njih frcaju donijet će samo nevolje.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Samo nevolje autorice Rachel Gibson.

Želite li osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom NEVOLJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako je ime hokejaškoj zvijezdi ozlijeđenoj u automobilskoj nesreći?

Vaše prijave primamo do 26. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika. 
Dobitnica je Kata Buzatović. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

S ljubavlju, Pamela otkriva nam sasvim novu stranu Pamele, pravu istinu o njezinom životu i karijeri dajući cjeloviti prikaz svog života bez uljepšavanja.

She Book Club

Prava poslastica za ljubitelje fantastičnih bića, čudesnih želja i snažnih čarobnjaka!

She Book Club

Iz Znanja javljaju kako će promjenom formata atraktivni naslovi ove popularne biblioteke postati pregledniji i, u duhu svog imena, dostupni svim čitateljima.

She Book Club

Uhvaćena u mrežu prijevare i ljubomore, Jessica mora upregnuti sve svoje intelektualne snage kako bi nadjačala inteligentnog i vještog protivnika.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.