Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Samo nevolje

Osvoji pravu poslasticu za nepopravljive romantičare.

Rachel Gibson talentirana je i uspješna američka spisateljica. Njezini ljubavni romani prepoznatljivi po dinamičnosti i inteligentnom humoru postali su pravi brend i svi su bestseleri New York Timesa. U izdanju Znanja objavljen je njezin megahit Prava ljubav i ostale katastrofe. Živi i piše u svom rodnom Boiseu u Idahu.Chelsea Ross je glumica čija karijera baš i nije blistava i čini se da njezina zvijezda na holivudskom nebu neće zasjati. U stisci s novcem i pritisnuta financijskim nedaćama, prihvaća ponudu da bude osobna pomoćnica i njegovateljica Marka Bresslera, hokejaške zvijezde ozlijeđene u automobilskoj nesreći. Njegovi slavni dani možda su prošli, no taj je 'zločesti dečko' i slamatelj ženskih srdaca i dalje tvrd orah. Ne želi prihvatiti ničiju pomoć, ponajmanje od vesele, slatke i seksi Chelsea. Njegova je pomoćnica podjednako tvrdoglava, a iskre koje između njih frcaju donijet će samo nevolje.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Samo nevolje autorice Rachel Gibson.

Želite li osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom NEVOLJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako je ime hokejaškoj zvijezdi ozlijeđenoj u automobilskoj nesreći?

Vaše prijave primamo do 26. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika. 
Dobitnica je Kata Buzatović. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

She Book Club

Nakladnička kuća Znanje sada s ponosom predstavlja i drugi dio trilogije istoimenog serijala, roman Opsada i oluja (Siege and Storm) autorice Leigh Bardugo.

She Book Club

U suradnji s nakladnikom Znanje, darujemo vas s tri zanimljive knjige!

She Book Club

Tijelo starije žene usred je zime pronađeno u jednom dablinskom parku. Razapeto i brutalno oskvrnuto.

She Book Club

U suradnji s nakladnikom Znanje, darujemo vas s tri zanimljive knjige!

Advertisement