Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Neočekivana ljubavna oluja

Slučajni ljubavnici mogu postati jedno drugom ljubav života.

U staroj kući na obali odvija se radnja ljubavne priče „Olujna ljubav u Rodanteu“. Diane Lane je žena koja je izgubila sebe u braku sa čovjekom koji ju je varao. Richard Gere je čovjek koji je došao trčati uz more da pobjegne od vlastitih sjećanja. Bježeći od samih sebe nađu jedno drugo.

Redatelj George C. Wolfe polako razvija situacije u kojima se Diane i Richard u filmu Paul i Adrienne upoznaju te pronalaze ljubav zbog koje se isplati mijenjati. Film je snimljen prema istoimenom bestselleru Nicholasa Parka.

Uvijek je vrijeme za ljubav

Karizmatični Gere i prekrasna Lane u ovoj romantičnoj priči na platnu su se susreli po treći puta. Prije smo ih zajedno vidjeli 1984. u kriminalističkoj drami „The Cotton Club“ te skoro dvadeset godina nakon toga surađuju na trileru „Nevjerna“.

Ova filmska priča govori o tom kako nikad ne postoji savršeno vrijeme za ljubav, ona te samo pokosi kao staru kuću na obali. Od prave ljubavi treseš se kao prozori na kući ali ipak to snažno nevrijeme u tebi stvara poseban osjećaj i govori kako svaka oluja ne mora uvijek biti loša.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.