Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Otkrijte svijet ispod površine vode

RK Geronimo vam poklanja urone

Ponovno se bliži ljeto i svi su požurili u fitness klubove kako bi se “istesali” za plažu. Budite drugačiji, ovog ljeta upišite tečaj ronjenja i otkrijte jedan sasvim novi svijet. Svijet tišine, čudnovatih pejzaža, neobičnih stvorenja i zaboravljenih olupina kroz kojeg ćete ploviti u bestežinskom stanju poput astronauta.

Ronilački klub “Geronimo” kao jedan od najvećih i najaktivnijih klubova u Hrvatskoj već dugi niz godina organizira tečajeve rekreativnog ronjenja za potpune početnike kao i za napredne ronioce.

Tečajevi ronjenja organiziraju se sukladno CMAS-u, jednoj od najstarijih ronilačkih federacija sa posebnim naglaskom na sigurnost ronjenja i kvalitetnoj obuci.

Bojite se dubina? Ne možete zaroniti dublje od 2 metra zbog neizdrživog pritiska u ušima?

Dopustite njihovim instruktorima da vas oslobode svih strahova i predrasuda te da vam uz kvalitetnu obuku omoguće potpuni užitak u ronjenju bez stresa. Obuka se odvija u malim grupama gdje uz instruktora sudjeluju dva asistenta što im omogućuje da svakom polazniku tečaja poklone posebnu pažnju i prilagode se njihovom tempu učenja.ronjenje

Tečaj se odvija dva puta tjedno kroz tri tjedna i obuhvaća teorijski dio i vježbe na bazenu, a cijela priča završava vikend uronom na nekoj od školskih lokacija na Jadranu gdje konačno postajete ronioc.

Niti nakon tečaja niste prepušteni sami sebi. RK Geronimo vas poziva da im se pridružite na redovnim klupskim ronilačkim izletima gdje će iskusniji ronioci paziti na vas i pratiti vaš napredak.

Ne brinite za opremu, imamo je dovoljno za posudbu u klubu!

Regularna cijena tečaja je 1.900 kn, ali povodom Dana žena svim damama i parovima klub daje poseban popust od 400 kn, pa svoju ronilačku zvjezdicu možete dobiti za samo 1.500 kn.

ronjenje2Prijavite se na naš mail ([email protected]) , uplatite 500 kn na naš žiro račun IBAN HR2524840081102706472 i iz naših termina tečajeva, koji se održavaju cijele godine, odaberite onaj koji vam najviše odgovara.

[box style=”0″]

OSVOJITE URON

Povodom Dana žena ronilački klub Geronimo poklanja vam 3×1 promo uron u bazenu u Zagrebu (Zimsko plivalište Mladost, Trg Krešimira Ćosića 10 kod Doma sportova).

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom GERONIMO te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koliko traje tečaj ronjenja?

Vaše prijave primamo do 14. ožujka 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnice su Manuela Košenski, Ajla Afgan i Ina Stojić. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Budi fit

Plivanje je savršena tjelesna aktivnost, koju možete prakticirati tijekom cijele godine – ljeti najbolje u moru, a ostalih mjeseci u bazenu.

Budi fit

Slažem se da možda zvuči smiješno odraditi 'trening' u moru, a da nije plivanje, ali probajte razmišljati drugačije...

Budi fit

Aktivnosti koje će vam osigurati manji konfekcijski broj.

She Book Club

Djevojčice Mi-ja i Young-sook žive na korejskom otoku Jejuu. Najbolje su prijateljice koje sanjaju kako će jednom postati haenyeo, žene koje rone da bi...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.