Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Freywille sat za dragocjene trenutke

Upečatljiv spoj klasične umjetnosti i funkcionalnosti

Odnos koji mnoge  žene imaju sa svojim satom vrlo je poseban. Uz taj mali svevremenski dragulj često vežu najljepša sjećanja i trenutke istinske sreće. Odabir  idealnog sata  često  poistovjećuju s traženjem vjernog suputnika, onog  kojeg zauvijek žele  zadržati uz sebe  i koji je  odraz  osobnosti,  svjetonazora i posebnog stila.

Freywille_sat_Oblong_Spirit_of_AfricaFreywille sat ultimativan je izbor za sve žene  koje istinski uživaju u životu te se  pogledom na brojčanik žele podsjetiti na dragocjenost  svakog trenutka  i simfonije emocija koje donosi sa sobom. Upečatljiv spoj klasične umjetnosti, jedinstvenog nakita od emajla i nepogrešivog švicarskog ETA quartz mehanizma odražava harmoniju  istinskog glamura s vrhunskom funkcionalnošću.

CE_WATCH_COMBO[52]Suptilna integracija detalja koji su obilježili povijest dizajna satova i njihova suvremena interpretacija odražava se u dva prelijepa Freywille modela u obliku  narukvica, Round i Oblong.

Elegantno oblikovani uz  koloristične prepoznatljive Freywille motive  osigurat će  nježan dodir savršenog luksuza svakom zapešću.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Život u dvoje

Najgore što se može napraviti je pokušati prerano postati prijatelj, dajte si vremena

Darivanje

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.