Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Dizajnerska eNVy room torbica na poklon

Uz kupnju dva Dove proizvoda dobivate pismo torbicu

Ekskluzivne pismo torbice s eNVy room potpisom, nastale u suradnji s brandom Dove, do kraja ovog mjeseca razveselit će sve kupce Dove proizvoda u dm – drogerie markt trgovinama.

Uz kupnju dva Dove proizvoda do kraja travnja u dm-drogerie markt trgovinama, svi će kupci dobiti na poklon ekskluzivnu torbicu koju je za Dove kreirao poznati dizajnerski dvojac eNVy room. U svojoj kolekciji za proljeće-ljeto 2014., prikazanoj na tjednu mode Fashion.hr, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, koji godinama njeguju prepoznatljivi ženstveni stil, lansirali su dvije elegantne pismo torbice inspirirane originalnim Dove oglasom iz davne 1962. godine. Te je godine Dove predstavio revolucionarni beauty sapun s patentiranim spojem nježnih sastojaka za čišćenje i hidratantne kreme. Dove naslijeđe bazirano je na tada danom obećanju koje brand održava već 50 godina i na osnovu kojeg je izrastao u jedan od najtraženijih beauty brandova na svijetu – Dove neće isušiti vašu kožu. To je poruka i retro oglasa koji je oživio kroz majstorstvo dvojca eNVy room.

02 eNVy room torbica za DoveVintage reklama osnovni je motiv ovih popularnih pismo torbica, a sam print rezultat je kombinacije elemenata stripa, fashion ilustracije i pop arta te predstavlja svojevrsnu reinterpretaciju originalnog oglasa.

Torbice će na poklon dobiti svi kupci dva Dove proizvoda u dm – drogerie markt trgovinama, a ova pogodnost traje do kraja travnja.

[box style=”0″]

OSVOJI TORBICU

Dove vam poklanja 2×1 pismo torbicu s eNVy room potpisom.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom DOVE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koliko Dove proizvoda trebate kupiti kako bi u dm-u na poklon dobili torbicu s eNVy room potpisom?

Vaše prijave primamo do 29. travnja 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnice su Zrinka Tomošković i Anica Klemenčić. Čestitamo!

Rok za podizanje nagrade je 30. svibnja 2014.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.