Dizajnerska eNVy room torbica na poklon

Ekskluzivne pismo torbice s eNVy room potpisom, nastale u suradnji s brandom Dove, do kraja ovog mjeseca razveselit će sve kupce Dove proizvoda u dm – drogerie markt trgovinama.

Uz kupnju dva Dove proizvoda do kraja travnja u dm-drogerie markt trgovinama, svi će kupci dobiti na poklon ekskluzivnu torbicu koju je za Dove kreirao poznati dizajnerski dvojac eNVy room. U svojoj kolekciji za proljeće-ljeto 2014., prikazanoj na tjednu mode Fashion.hr, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, koji godinama njeguju prepoznatljivi ženstveni stil, lansirali su dvije elegantne pismo torbice inspirirane originalnim Dove oglasom iz davne 1962. godine. Te je godine Dove predstavio revolucionarni beauty sapun s patentiranim spojem nježnih sastojaka za čišćenje i hidratantne kreme. Dove naslijeđe bazirano je na tada danom obećanju koje brand održava već 50 godina i na osnovu kojeg je izrastao u jedan od najtraženijih beauty brandova na svijetu – Dove neće isušiti vašu kožu. To je poruka i retro oglasa koji je oživio kroz majstorstvo dvojca eNVy room.

02 eNVy room torbica za DoveVintage reklama osnovni je motiv ovih popularnih pismo torbica, a sam print rezultat je kombinacije elemenata stripa, fashion ilustracije i pop arta te predstavlja svojevrsnu reinterpretaciju originalnog oglasa.

Torbice će na poklon dobiti svi kupci dva Dove proizvoda u dm – drogerie markt trgovinama, a ova pogodnost traje do kraja travnja.

OSVOJI TORBICU

Dove vam poklanja 2×1 pismo torbicu s eNVy room potpisom.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom DOVE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koliko Dove proizvoda trebate kupiti kako bi u dm-u na poklon dobili torbicu s eNVy room potpisom?

Vaše prijave primamo do 29. travnja 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnice su Zrinka Tomošković i Anica Klemenčić. Čestitamo!

Rok za podizanje nagrade je 30. svibnja 2014.