Mesni doručak je mesna konzerva vrhunske kvalitete. Mesna industrija Gavrilović je prva koja ga je počela proizvoditi. Tajna njegove originalnosti krije se u desetljećima usavršavanoj proizvodnji, odabiru i soljenju mesa te u optimalnoj termičkoj obradi. Osnovne odlike su mu ugodan miris te poseban i intenzivan okus. Idealan je obrok u prirodi, na kopnu i moru bez posebne pripreme.
Sastojci:
- Gavrilović Mesni doručak 80 g
- Mozzarella 60 g
- Mini rajčica 20 g
- Rukola 5 g
- Maslinovo ulje 20 ml
- Pesto genovese 5 g
- Kruh francuz 60 g
Priprema:
Kruh francuz prepolovimo, pokapamo s pola količine maslinovog ulja, prekrijemo ploškama Gavrilović Mesnog doručka i mozzarelle, te zapečemo na 200 °C cca 10 minuta. Zapečene sendviče dekoriramo rukolom, četvrtinama mini rajčica, te smjesom pesto genovese i preostalog maslinovog ulja.
Dobar tek!