Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

LOOK BY BIPA djevojke pretvara u kraljice stila i ljepote

Šarenilo, prepoznatljiv i ležeran dizajn te vrlo pristupačna cijena čine proizvode LOOK BY BIPA neizostavnim sastojkom svake kozmetičke torbice.

Vrhunska šminka iz linije LOOK BY BIPA svojim žarkim, modernim bojama mlade djevojke pretvara u kraljice stila i ljepote. Šarenilo, prepoznatljiv i ležeran dizajn te vrlo pristupačna cijena čine proizvode LOOK BY BIPA neizostavnim sastojkom svake kozmetičke torbice. To je linija proizvoda koja pazi na svaki detalj te nudi sve što je potrebno za savršen mladenački izgled, za blistave usne, sjajan ten i istaknute oči.

LOOK BY BIPA LOOK BY BIPA Mega Stay ruž za usne u olovci (29,90kn) – hidratizira usne, pruža intenzivnu i postojanu boju te omogućuje jednostavno nanošenje.

LOOK BY BIPA peeling četkica za lice (14,90kn) – osigurava učinkovito, a opet nježno čišćenje lica. Služi za čišćenje ostataka proizvoda, ali i mrtvih stanica kože s lica. Smanjuje vidljivost pora te pripremaju kožu na bolje djelovanje preparata za njegu.

LOOK BY BIPA spužvica za make up (24,90kn) – make up aplikator u obliku jajeta. Može se koristiti za nanošenje tekućeg pudera, rumenila i highligthera na lice, sjenila za oči, kao i korektora.  Savršeno prikriva nepravilnosti i štedi puder.

LOOK BY BIPA Mega Stay kompaktni puder (34,90kn) – daje besprijekoran, blistav i baršunast ten, bez vidljivih pora. Ujednačuje, prikriva nedostatke i smanjuje sjaj.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Jesu li začinjena hrana, stres ili ekstremni vremenski uvjeti zaista okidač za rozaceju?

Gastronomija

Kako bi svojim kupcima omogućili što lakši povratak u rutinu nakon ljeta, BIPA je u svoju ponudu uvrstila praktične VITAPUR Rosmarino proizvode s kojima...

Beauty report

Kreirana ekskluzivno za #nepobjedive žene i Bipa trgovine, Melem LOVES Women kolekcija dolazi u posebno dizajniranim pakiranjima i donosi novi miris bogatih, njegujućih tekstura.

Događanja

Za kupce su u svim poslovnicama postavljeni sredstvo za dezinfekciju ruku, obavijesti o mjerama sigurnosti i zamolbe da prilikom stajanja u redu održavaju razmak...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.