Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Jesenski make-up u 10 koraka

Jesenski make-up treba prilagoditi stalnim oscilacijama temperatura na koje reagira naše lice kad iz hladnijih prostorija ulazimo u toplije ili izlazimo na svjež zrak.

Jesenski makeup treba prilagoditi stalnim oscilacijama temperatura na koje reagira naše lice kad iz hladnijih prostorija ulazimo u toplije ili izlazimo na svjež zrak. Kako bi se stvorila nevidljiva membrana koja će zaštiti naše lice i učiniti ga neodoljivim cijelog dana, šminkanje treba započeti dobrom bazom. Isto tako proizvodi koji naglašavaju najbolje dijelove na našem licu ( oči, usne, obraze) trebaju biti postojani kako bi se zadržali na licu tijekom cijelog dana.

Koje Revlon proizvode koristiti u hladnijem dijelu godine? Na ovo pitanje odgovara profesionalna šminkerica REVLON-a Danijela Miličić!

1. Šminkanje započinjem REVLON PHOTOREADY PERFECTING PRIMER bazom koja zaglađuje površinu kože, te je tako čini savršeno pripremljenom za nanošenje tekućeg pudera. Uz ovaj proizvod puder je postojaniji i dulje mat!

skinlights

2. Kad je baza spremna vrijeme je za REVLON PHOTOREADY AIRBRUSH MAKEUP
tekući puder u željenoj nijansi. Ovaj proizvod sadrži fotokromatske mikropigmente koji odlično razlijevaju svjetlost, te optički blendaju manje nepravilnosti na koži.
Neprimjetan, a kožu čini zdravo blistavom i svježom. Dostupan u 4 nijanse, a mi ga posebno volimo i zbog zaštitnog faktora SPF 20.

3. Prekrivanje podočnjaka napraviti ćemo REVLON COLORSTAY CONCEALER korektorom sa spužvastim aplikatorom, koji odlično prekriva i njeguje. Ovaj proizvod sadrži vitamin E, aloe veru i ekstrakt orhideje. Postojan je cijeli dan, a proizvod ne sadrži parabene. Dostupan u 3 nijanse.

korektor

4. Povezivanje svih tekstura napravite uz REVLON COLORSTAY PRESSED POWDER
puder u kamenu koji dolazi sa spužvicom i ogledalcem. Ovaj super proizvod daje svilenkasto glatki završni mat izgled. Postojan cijeli dan. Ne začepljuje pore. Bez parabena, a dostupan je u 4 nijanse.

5. Vrijeme je za REVLON BRONZERu kamenu koji dolazi s kistićem i ogledalcem.
Lako se nanosi i blenda, bez suvišnog zaprašivanja. Njegova mat tekstura je odlična za konturiranje lica.

bronzer

6. Naglasak neka bude na pogledu. U tome će vam pomoći REVLON COLORSTAY 16HOUR EYE SHADOW dobro pigmentirano sjenilo s duplim aplikatorom za nanošenje. I nakon cjelodnevnog nošenja, postojano je i svježe. Uz sjenilo kombinirajte REVLON COLORSTAY EYELINER olovku na izvlačenje, sa šiljilom i gumicom za blendanje. Lako klizi prilikom nanošenja, a dovoljno je samo 60 sekundi da se fiksira i ostaje postojana cijeli dan. Zbog svoje vodootporne formule vodootporne formule olovka je pogodna za osobe s osjetljivim očima i za one koji nose kontaktne leće. I za kraj- na oči je dovoljno staviti još samo REVLON ULTIMATE ALL-IN-ONE MASKARA koja je novitet ove sezone! Ima različita svojstva- od naglašavanja volumena do produljivanja trepavica.

sjenilo

7. Kad je lice gotovo našminkano, dijelove ‘posvijetlite’ REVLON PHOTOREADY SKINLIGHTS FACE ILLUMINATOR-om, tekućim posvjetljivačem koji dolazi u 4 nijanse.
Jača koncentracija fotokromatskih mikropigmenata, daju koži izrazitu blistavost.
Obogaćen antioksidansima, trenutno oživljava uvelu, sivu i žutu kožu.
Može se koristiti sam (za lice i tijelo); pomiješan s tekućim puderom ili iznad pudera na područja koja želimo osvijetliti. I ovaj proizvod ima UV zaštitu i bez parabena je.

puder-kamen

8. Lijepe usne točka su na I make up-a. Upravo zato ih je potrebno naglasiti REVLON COLORSTAY LIPLINER olovkom za usne na izvlačenje sa šiljilom. Lako se nanosi, postojana je i zadržava ruž na mjestu.

9. Usne će dobiti volumen uz REVLON ULTRA HD LIPSTICK- jako pigmentirani ruž, s gel tehnologijom, bez voska. Dovoljan je samo jedan nanos i dobit ćete savršeno definirane usne. Dostupan u 14 nijansi.

10. I za kraj, naglasite obraze REVLON POWDER BLUSH-om, rumenilom u kamenu s kistom i ogledalcem. Ovaj proizvod daje prirodno svježi izgled i nakon 8 sati nošenja.
Dostupno u 3 nijanse + bronzer.

Ne propustite

Istaknuto

Prvi zadatak make-upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu.

Dobar posao

Sa samo 22 godine, make up artist Karlo Rusan već je ostvario uspjeh o kojima mnogi sanjaju.

Beauty report

Konačno smo ponovno raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stiliziranjem.

Beauty report

Proslavimo ljubav uz profesionalne make-up proizvode visokih performansi branda Catrice.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.