Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
arganovo ulje
arganovo ulje

Savjeti i preporuke

5 ljetnih must have proizvoda za zdravlje kose!

Dubinski štite kosu popravljajući štetu nastalu uslijed sunčanja i kupanja!

Sezona kupanja i sunčanja, ali i pojačanog izlaganja kose sve jačim sunčevim zrakama na svom je vrhuncu! Jeste li zaštitili kosu i tjeme? Subrina Professional, kao vodeći regionalni proizvođač proizvoda za njegu, stiliziranje i bojanje kose, ovog ljeta u fokus stavlja njegu kao osnovu za svaku lijepu frizuru! Ljeto ne nezamislivo bez pet jedinstvenih Subrina Professional proizvoda koji kvalitetno i dubinski štite kosu popravljajući štetu nastalu uslijed sunčanja i kupanja!

PHI_repair_250_500_70ml_PR_skupinska_olje

1.Subrina professional PHI Hydro Šampon 250 ml

Hidratantni šampon nježno čisti kosu ne dajući joj težinu. Osnovni mu je sastojak kombinacija uree, saharida i morske trave koji štiti kosu i tjeme od isušivanja. Idealan je za jako suhu ali i normalnu kosu te dehidrirano tjeme. Zbog njegovih blagotvornih sastojaka pogodan je za svakodnevnu upotrebu.

Način primjene: Nanesite hidro šampon na mokru kosu, masirajte kožu glave i kosu temeljito isperite. Za najbolje rezultate kombinirajte šampon i Hydro Conditioner.

2. Subrina professional PHI Hydro Regenerator 250 ml

Hidratantni balzam u trenu raspetljava kosu, dajući joj potrebnu vlagu, mekoću i salonski zdrav i njegovan izgled. U svom sastavu ovaj proizvod ima kombinaciju uree, saharida i morske trave koji štite kosu i tjeme od isušivanja. Stvoren za svakodnevnu upotrebu, a spada u napredne hidratantne sustave koji pomaže u vračanju ljepote kosi već nakon nekoliko sekundi.

Način primjene: Nanesite regenerator na opranu i ručnikom dobro osušenu kosu. Pustite da djeluje dvije minute pa kosu raščešljajte i temeljito isperite vodom.

3. Subrina Professional PHI Repair Maska za kosu

Maska za obnavljanje oštećene kose s uljem moringe i keratrixom intenzivno obnavlja kosu i njezin korijen. Ulje moringe osigurava sve hranjive tvari koje su potrebne za zdravu i vitalnu kosu, dok je keratrix™ obnavljajući prirodni aktivni sastojak koji se nalazi u rogaču. Obnavlja i jača oštećenu i krhku kosu, vraća elastičnost i poboljšava rast kose. Vitamin E potiče rast kapilara i pospješuje cirkulaciju. Obnavlja dubinski oštećene i ispucale vrhove te kao rezultat daje snažnu i zdravu kosu

Način primjene: Masku nanesite na ručnikom osušenu kosu. Ostavite da djeluje 3 do 5 minute pa temeljito isperite vodom.

PHI_hydro_250ml_PR_skupinska_trava

4. Subrina Professional 11 u 1 – All in one spray terapija za kosu

SP 11 u 1 pruža 11 ključnih stvari za lijepu i njegovanu kosu. U isto vrijeme ovaj proizvod revitalizira i jača kosu, daje joj briljantni sjaj, štiti boju, hidrira kosu i tjeme, vlasi čini elastičnima, u svom sastavu ima formulu za frizz-control, lakše raščešljavanje, zaglađivanje vlasi i pripremu za stiliziranje. Na kraju ovaj proizvod štiti vrhove kose od neugodnog cvjetanja.

Način primjene: Sprej dobro promućkajte i nanesite na kosu po cijeloj duljini. Lagano umasirajte u kosu i krenite sa svakodnevnom rutinom. Proizvod nije potrebno ispirati, a lako ga možete koristiti i nekoliko puta između pranja, naravno ako ne koristite proizvode za stiliziranje kose.

5. Subrina Professional Repair PHI serum za oštećene i ispucale vrhove kose

Najbolji tretman za oštećenu, oslabljenu i ispucanu kosu. Kombinacija izuzetno efikasnog ulja moringe i hranjivih sastojaka poboljšava strukturu kose, jačajući je i čuvajući njenu elastičnost i mekoću. Ulje moringe pruža sve hranjive sastojke koji su potrebni za zdravu i vitalnu kosu.

Način primjene: Proizvod nanesite na dobro prosušenu kosu s koje ste u potpunosti uklonili višak vode i započnite sa stiliziranjem kose. Ako su vrhovi jako suhi, proizvod možete dodatno koristiti i između pranja.

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.