Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Nova formulacija u Becutanovu portfelju

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i s izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu

Samo je jedna Becutanova priča, a ove je godine pod nazivom ‘Becutanovo snježno ruho’ ispričana je prije Božića, u zimskom okruženju zagrebačkog Ledenog parka na Trgu kralja Tomislava, u društvu obitelji Mraz – Marijane Batinić i Luke Nižetića.

Brojni mališani, ali i mame i tate sudjelovali su u bogatom cjelodnevnom druženju, dječjim predstavama, nagradnim igrama uz poklone te brojnim drugim iznenađenjima, kroz koja su ih veselo vodili Marijana i Luka.

Prekrasna Becutanova priča na hrvatskom tržištu traje već punih 39 godina, a upravo su na ovakvim događajima vidljivi osjećaji povjerenja, ljubavi i bliskosti korisnika prema Becutanu koji ih godinama vjerno prati u njiihovim najljepšim trenucima.

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i s izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. 39 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta.

page

Becutan ulje s lavandom

Nova formulacija u Becutanovu portfelju – Becutan ulje s lavandom, namijenjeno njezi i zaštiti bebine i dječje kože. Formulacija je obogaćena prirodnim uljem s lavandom, porijeklom s otoka Hvara, tradicionalno poznatog po uzgoju i proizvodnji jednog od najkvalitetnijih ulja s lavandom, dokazanog blagotvornog djelovanja i jedinstvenog mirisa.

Dodir je jedinstveno čulo kod beba koje je potpuno razvijeno još od samog rođenja, a redovna masaža beba, pored toga što ih opušta, istovremeno potiče i digestivni sistem, utiče na razvoj orijentacije i motorike, a doprinosi i povećanju imuniteta jer su blizina roditelja i dodiri puni topline i nježnosti nezamjenljivi u ritualu svakodnevne njege i zdravog razvoja djeteta.

Opuštajuća masaža i miris lavande će svojim blagotvornim i umirujućim djelovanjem doprinosi mirnom snu poslije večernjeg kupanja, a poslije masaže bebina kože ostaje mekana, nježna i prijatnog mirisa koji zadržava umirujuće djelovanje i duže, tijekom spavanja.

Ne sadrži parabene, alkohol, boje i mirise.
Ne sadrži alkohol;
Ne sadrži boje;
Ne sadrži parabene;
Ne sadrži mirise;
Prirodnog mirisa lavande;
Umirujućeg djelovanja za miran san;
Pogodan za svakodnevnu masažu bitnu za sveukupni bebin razvoj.

[box style=”0″]

Darujemo dvije čitateljice Becutan uljem s lavandomŠto trebate?

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #becutan
  2. Podijelite objavu na Facebooku te tako podijelite vijest s prijateljima.

Prijave primamo do 10. siječnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

  1. Zlata Slamić
  2. Sara Mihalić

[/box]

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.