Adriana Lima “nosi” novu Vogue kampanju

Adriana Lima

Vogue Eyewear predstavlja novu kampanju za proljeće/ljeto 2015. u kojoj sudjeluju tri glamurozne svjetske dive: brazilski model Adriana Lima, indijska glumica Deepika Padukone i kineska glumica Liu Shi-Shi.

Lica ovih dama poznatih po stilu, glamuru i zvjezdanoj reputaciji krase vizuale nove međunarodne kampanje koja je krenula u siječnju ove godine te se obraća mladim, znatiželjnim i modno osviještenim ženama. Razigrani i živopisni vizuali savršeno oslikavaju suštinu naočala marke Vogue Eyewear.

Adriana Lima po prvi puta se pojavljuje u kampanji za Vogue Eyewear, dok su Deepika Padukone i Liu Shi-Shi već sudjelovale u međunarodnoj kampanji za 2013. godinu. Svaki model naočala koje nose osobno su odabrale te savršeno odražavaju njihovu osobnost i stil.

“Adriana utjelovljuje suštinu žene koja nosi Vogue Eyewear. Ona je zabavna, koketna i jednostavno obožava modu,” izjavila je Mariavittorie Di Stasi, brand direktorica marke Vogue Eyewear. Kampanju s Adrianom Limom u legendarnom ljetovalištu Búzios u Brazilu, koje je još ‘60-ih proslavila Brigitte Bardot, snimila je Ellen von Unwerth poznata po svojim fotografijama najljepših žena na svijetu. Kampanja je snimljena u tropskom duhu prikazujući Adrianu s najnovijim trendi modelima Vogue Eyewear naočalama.

Donosimo vam i video sa snimanja kampanje: