Afrodita zaštita od sunca

Krenite u ljetnu pustolovinu uz zaštićenu kožu, a u jesen uz privlačnu i zdravo potamnjelu put uz proizvode iz linije Sun Care iz Kozmetike Afrodita, vodeće slovenske kozmetičke kuće. Proizvodi Sun Care sa zaštitnim faktorima od SPF 6 do SPF 30 jamče odličnu prirodnu zaštitu kože pred ljetnim opeklinama i foto-starenjem, dok proizvodi za njegu nakon sunčanja pomažu sačuvati njenu dugotrajnu preplanulost, svježinu i glatkoću. S obzirom da naša koža zaslužuje najbolje, proizvodi iz ove linije ne sadrže parabene, vazelin i dodatne boje.

Proizvodi sadrže učinkovitu kombinaciju UVA i UVB filtera te niz pomno odabranih prirodnih sastojaka, kao što su orahovo, mrkvino i kokosovo ulje, vitamin E, notu kamilice, aloe vere, beta glukana, pantenola i glicerina. Svi proizvodi su dermatološki testirani i sadrže koži ugodan hiperalergeni parfem uz omamljujući miris kokosa i dinje, koji smanjuju mogućnost pojave alergija.

Anti-age Krema za lice za sunčanje SPF 25

Anti-age krema za lice nudi prirodnu zaštitu kože od sunčevih opeklina i foto-starenja. Krema sadrži vrhunsku kombinaciju UVA i UVB filtera, vitamin E te biološku DN-AGE zaštitu kožnih stanica koji štite od oštećenja nastalih UV zrakama i pomažu kod brzog obnavljanja oštećene kože. Preporučuje se za svakodnevnu njegu lica u ljetnim danima. Cijena je 42,90 kn.

Mlijeko za sunčanje SPF 30

Mlijeko za sunčanje sadrži visoko kvalitetne UVA i UVB filtere pomoću kojih nudi visoku i pouzdanu zaštitu od sunčevih opeklina, kožu smiruje, optimalno vlaži i čuva svjež, sjajan izgled. Cijena je 80,80 kn.

Mlijeko za sunčanje SPF 20 i SPF 15

Vitamin E i dragocjeni glicerin te ekstrakt kamilice koji su u sastavu mlijeka kožu smiruju, optimalno vlaže, čuvaju njezin svjež, sjajan izgled i pomažu u postizanju zdrave preplanulosti. Preporučuje se u prvim danima sunčanja. Cijena je 50,50 kn.

Mlijeko za sunčanje SPF 10

Praktična ambalaža s raspršivačem omogućuje brz i jednostavan nanos. Lagana zaštitna formula sadrži visoko kvalitetne UVA i UVB filtere pomoću kojih nudi visoku i pouzdanu zaštitu od sunčevih opeklina. Glicerin, ekstrakt kamilica i njegujuće kokosovo ulje koji su u sastavu mlijeka kožu smiruju, optimalno vlaže i pomažu postizanje zdrave preplanule puti. Cijena je 47,20 kn.

Ulje za sunčanje SPF 6

Ulje za sunčanje sadrži visoko kvalitetne UVA i UVB filtere pomoću kojih nudi visoku i pouzdanu zaštitu od sunčevih zraka, uz to istovremeno bogato njeguje već preplanulu kožu.

Na koži stvara zaštitni sloj, koji sprječava gubitak vlage, čuva podatnost te ravnomjernu i dugotrajnu preplanulost kože. Sadrži bisabolol, uljni ekstrakt oraha i ulje mrkve. Cijena je 45,70 kn.

Kids Sensitive krema za sunčanje SPF 30 

Kozmetika Afrodita asortiman za zaštitu od sunca Sun Care obogatila je novom kremom za najmlađe. Krema štiti od sunčevih opeklina, ne sadrži parabene, parafine i alkohol, a parfimirana je s hipo-alergenim parfemom, zbog kojeg je smanjena mogućnost pojave alergija i iritacija osjetljive dječje kože. Djeca mogu uživati u igri i ljetnim pustolovinama uz zaštićenu kožu i zdravo potamnjelu put. Cijena je 49 kn.

Mlijeko nakon sunčanja

Mlijeko nakon sunčanja pravi je balzam za smirenje nadražene kože od sunca. Pomoću prirodnih sastojaka ekstrakta aloe vere, kamilice i zoba te prirodnog beta glukana kožu opskrbljuje izgubljenom vlagom, umiruje i čuva od prebrzog starenja. Izniman učinak hlađenja kožu u trenu osvježi i vitalizira.

Formula sadrži inovativnu molekulu za samotamnjenje DHA Rapid koja koži pomaže da brže pridobije privlačnu smeđu boju zdravog i sjajnog izgleda te zadrži preplanuli ten još dugo nakon sunčanja. Mlijeko je nadasve preporučljivo upotrebljavati nakon svakog sunčanja i u ljetnom vremenu za svakodnevnu njegu nakon tuširanja. Cijena je 40,90 kn.