Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Ah, ta G.

Najnovija teorija tvrdi da je pronađen sveti gral ženske senzualnosti.

U novom broju Tehnopolisa krenuli su tragom te znanstvene teorije i razgovarali s Adamom Ostrzenskim koji tvrdi da G-točka postoji.

Godinama, zapravo stoljećima, famozna G-točka bila je i ostala, a tako će zasigurno biti i u budućnosti, predmet žestoke rasprave, dilema, kontroverzija, nesuglasica znanstvenika i stručnjaka za seksualne odnose. Koliko god nevjerojatno zvučalo, uza sva čuda tehnologije još postoji neistraženi dio ljudskog organizma. A najnovije istraživanje kaže da g-točka postoji.'' Da, G-točka nova je anatomska struktura'' – rezolutan je profesor Adam Ostrzenski, direktor Instituta za ginekologiju na Floridi, u intervju za Tehnopolis, Liderov mjesečnik za znanost, inovacije i tehnologiju. Svojem otkriću dao je milimetarski precizno određenu poziciju na ženskom tijelu. Njegovo otkriće popraćeno je kako oduševljenjem tako i kritikom znanstvene zajednice.

'' Do sada su se pojavile tri skupine: znanstvenici koji su s oduševljenjem prihvatili novo otkriće, oni koji imaju popis onoga što bi željeli dobiti iz te studije te znanstvenici koji ili negativno ili pozitivno komentiraju da bi bili citirani u znanstvenim medicinskim časopisima ili medijima'' – odgovora na pitanje o reakciji kolega znanstvenika nakon što je predstavio rezultate istraživanja.Cjelovit intervju te odgovore na pitanja o motivu istraživanja, kako ga je i na kome provodio te koji mu je novi zadatak pročitajte u novom broju Tehnopolisa. Uz intervju istražili smo i što hrvatski znanstvenici misle o njegovom pronalasku.

Više o ostalim temama u Tehnopolisu, mjesečniku za znanost, inovacije i tehnologiju koji izlazi uz poslovni tjednik Lider pročitajte ovdje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Unatoč brojnoj literaturi, internetu i emisijama o ovoj temi, mnogi pogrešno vjeruju u istinitost nekih od uvriježenih mitova...

Zanimljivosti

Ovogodišnje dobitnice stipendije Nacionalnog programa stipendiranja L'Oréal-UNESCO„ Za žene u znanosti“ su Ines Haberle (Institut Ruđer Bošković u Zagrebu), Andrea Hloušek-Kasun (Institut Ruđer Bošković...

Seks

Riječ orgazam potječe od grčke riječi orgasmós koja znači puten, pohotan, pomaman, požudan.

Duh i tijelo

Detoksikacija je vrlo individualna te se mora odabrati ona koja odgovara vašoj prehrani, zdravlju i želji da ju provedete do kraja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.