Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Akcija PBZ potrošačkih kredita

Do kredita bez jamca i učešća.

Bilo da se radi o gradnji ili opremanju životnog prostora, obnavljanju garderobe ili je došlo vrijeme za zamjenu računalne opreme, sve to može biti dodatno opterećenje za kućni budžet. No, uz PBZ potrošački kredit putem American Express kartica ovakva kupnja može biti ugodnija, a otplata lakša. Iskoristite akcijsku pogodnost do 30. rujna 2011. i realizirajte PBZ potrošački kredit s nižom fiksnom kamatnom stopom od samo 8,98% godišnje.

Postupak odobravanja je jednostavan jer kredit ne zahtjeva ni jamce ni učešće, a kredit se može realizirati na više od 10.000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.Pružite svom domu pažnju koju zaslužuje i oplemenite ga posebnim detaljima ili mu podarite kompletnu adaptaciju – uz PBZ potrošačke kredite putem American Express kartice velike kupnje je puno lakše prebroditi.

Želite li brže računalo, veći televizor ili smart phone, to ne mora predstavljati težak udarac na Vaš kućni proračun ako se koristite navedenim kreditom. Svakodnevne nabavke također znaju biti skupe, posebno ako usput moramo posegnuti i za nekim hi-fi uređajem, usisavačem ili nečim što je skuplje od uobičajenih artikala.

Zato se pobrinite da je u Vašoj ruci American Express kartica jer ona omogućuje PBZ potrošački kredit koji je najbolji izbor za veće izdatke. Saznajte više na www.pbzcard.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, a odnosi se na  klasične projekcije kao i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove.

Suncokreti na oblacima

Sve češće i češće izbjegavam gomile natiskanih ljudi, zatvorene i zadimljene prostore, abnormalne buke.

Zanimljivosti

Film “Hipnotiziran” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

Zanimljivosti

66% Hrvata izjavilo je da ovu godinu planiraju potrošiti istu pa i veću svotu novca na modu, u usporedbi s 2021. godinom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.