Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Aktivna zima uz Adidas i Stellu McCartney

Savršena simbioza modnog dizajna i sportske funkcionalnosti.

Suradnja između sportskog branda Adidas i modne dizajnerice Stelle McCartney datira još od rujna 2004. godine. Riječ je o liniji sportske odjeće, obuće i drugih dodataka za žene koje su aktivne i bave se raznim sportovima kao što su to plivanje, gimnastika, trčanje, fitness, yoga, tenis ali i raznim zimskim sportovima.
Puno je žena koje su velike obožavateljice Stelline Adidas kolekcije za žene u pokretu i koje se nadaju da će ova suradnja još dugo potrajati.

Ništa čudno jer Stella je na fantastičan način spaja modu i sport, savršeno pridružujući atraktivnom modnom dizajnu funkcionalnost sportske odjeće. Stella je stvarnim ženama koje su aktivne i vježbaju podarila ono što su oduvijek priželjkivale – da se osjećaju ugodno i lijepo dok vježbaju, ne kompromitirajući stil u korist izvedbe.
Stella McCartney Adidas kolekcija za jesen i zimu 2010/11. dokazuje nam kako se dizajn i funkcionalnost sportske odjeće mogu odlično slagati. Kolekcija predstavlja inovativnu priču s elementima koji svijetle u mraku a dio su kolekcije sportske odjeće i obuće za trčanje, koja je ujedno i najbolje prodavana kategorija kolekcije.
"Trčanje u urbanim sredinama zahtjeva i određenu količinu sigurnosti. Želimo da nas drugi vide, a pogotovo u ovo zimsko mračno vrijeme kada je vidljivost smanjena. Svjetleći efekt aplicirali smo na leopard print kako bismo se odmaknuli od uobičajenih "muških" grafičkih elemenata.", kaže Stella McCartney o inovaciji u ovoj kolekciji.

Privjesak za ključeve, koji je Stellin zaštitni znak i pojavljuje se u svakoj kolekciji, ove sezone također svijetli u mraku, a i simpatično je nasmijan.Jesensko-zimska kolekcija sastoji se od odjevnih predmeta za tenis, golf, yogu, fitness, trčanje i zimske sportove.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.