Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Aldo cipele za tulum i šetnju

Kolekcija popularnog kanadskog branda za proljeće i ljeto 2011. godine.

Ugledan svjetski brand cipela i modnih dodataka – Aldo predstavio je kolekciju za proljeće i ljeto 2011. godine podijeljenu na tri linije – Endless Summer, Global Bazaar i Future Perfect.

Endless Summer linija inspirirana je 70-im godinama. Platforme , visoka potpetica i nježni – bež i smeđi tonovi. Cipele su trendi i elegantne u isto vrijeme.Global Bazaar cipele karakteriziraju prirodni materijali poput drveta, bambusa i jelenje kože s ponekim etničkim detaljima. Linija sadrži i cipele na petu, ali i ravne sandale, savršene za ugodno i opuštajuće ljeto.

Kako priliči i imenu linije Future Prefect cipele prikladne su za budućnost. Geometrijskih linija i nešto niže pete, prikladne su za cjelonoćnu zabavu na plesnom podiju.Iako je Aldo trgovina postojala u Zagrebu od 2008. godine, nedugo nakon toga je zatvorena, a na njihovim stranicama piše kako bi se Hrvatska ponovno mogla upisati među jednu od 35 zemalja s trgovinom  popularnog kanadskog branda u jesen 2011. godine.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Od salonki na visoku petu, preko gležnjača do ležernih tenisica: uz ove klasike uvijek ćete imati prave cipele.

Fashion report

Mali detalji mogu napraviti veliku razliku i u potpunosti transformirati svaki outfit.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.