Alduk majice s printom

Ivan Alduk dizajnirao je zanimljivi print T-shirt majice povodom predstavljanja svojeg brenda na nadolazećem sajmu mode Fashion.hr Industrija. Osim ženske majice, Alduk predstavlja i mušku majicu, što je novost u njegovom dizajnu.

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih dizajnera do sada je uveseljavao ljubitelje hrvatske mode isključivo ženskim kreacijama. S obzirom da su custom made odijela dio njegove ponude već dulje vrijeme, Alduk se odlučio proširiti i na mušku modu te javnosti predstaviti i prvi muški model T-shirta s printom.

''Odjek naših prvih modela s printom poker karata bio je jako pozitivan, modeli su prozvani Aldukicama, te smo odlučilli naše ljubitelje iznenaditi novim modelima. Print metaliziranog, pomalo rockerskog i futurističkog jelena s elementima cvijeća i ptica nazvanog Just an ordinary fashion victim odaje agresivnost u modi i stavu kojeg naši klijenti izvrsno prihvaćaju, a i vjerni je produžetak Alduk estetike koju nastojim graditi iz sezone u sezonu. Kao osnovni odjevni predmet koji trpi razne kombinacije i situacije, izazov je predstaviti nešto zanimljivo, kreativno i svima dostupno.'' izjavio je Ivan Alduk povodom lansiranja novog proizvoda.

Ivan Alduk poznati je hrvatski dizajner kojeg obožavaju pripadnice ljepšeg spola. Nakon prikazivanja vlastitih kolekcija, te kolekcija u suradnji s Amadeus Jeansom i Galkom na Dove Fashion.hr-u, odjeću s Alduk potpisom počele su nositi mnoge modno osviještene osobe, pa tako i poznate zvijezde.

Prateći svoju estetiku, povodm lanisanja «Just an ordinary fashion victim» majica snimljene su i pomalo provokativne image fotografije. Fotografije potpisuje mladi fotograf Jure Perišić. ''Just an ordinary fashion victim'' majice moći će se naći u prodaji na sajmu mode Fashion.hr Industrija koji će se od 11. do 13. svibnja održati na Trgu bana J. Jelačića.