Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Aleksandra Dojčinović otvorila Perwoll Fashion.hr

Lei Lou djevojka postala je prava žena

Revija dizajnerice Aleksandre Dojčinović otvorila je u srijedu modni tjedan Perwoll FASHION.HR u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Ženstvena i nježna kolekcija koja odiše elegancijom oduševila je publiku među kojom su bila poznata imena poput Severine, Lejle Filipović, Antonije Mandić te Renate Sopek.

Lei Lou djevojka postala je prava žena.

‘Zaključak je to mojih dragih prijatelja i suradnika nakon što su se susreli s kolekcijom. Sve je i više nego jednostavno, pudrasto, ženstveno i čisto. Usudim se reći da me podsjeća na moje početke, ali zrelost je vidljiva’, kazala je Aleksandra Dojčinović nakon što je predstavila kolekciju.

Kad su u pitanju materijali, posebno se ističe kvaliteta najfinijih francuskih čipki u kombinaciji s dukatima na svili, a kožni komadi djeluju profinjeno, gotovo romantično.

aleksandra dojcinovicU Aleksandrinim kreacijama iz prvog su reda uživale brojne poznate osobe koje ni ovog puta nisu propustile otvorenje modnog događaja sezone Perwoll FASHION.HR-a. Iz prvog reda reviju je pratila i Severina koja je došla unatoč oporavku i terapiji nakon operacije koljena.

aleksandra dojcinovic1Otvorenje su popratile i Petra Nižetić, Marija Borić, Joško i Ana Čagalj, Tihana Harapin Zalepugin, Ivana Delač Đolo, Ivana Ergić, Edvin Liverić, Rajna Raguž i mnogi drugi obožavatelji Aleksandrinog dizajna.

aleksandra dojcinovic severinaPerwoll FASHION.HR započeo je u srijedu, a traje do subote 29. ožujka. Drugog dana, u četvrtak, svoje će kolekcije predstaviti Martina Felja, Aleksandar Žarevac, Krie Design, Ivica Skoko te gostujući dizajner iz Srbije Mihano Momosa.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Po svoju idealnu haljinu u Le Concept by Alex naše priznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović. 

Trendovi

Sjajne modne igre bez granica Aleksandra ovaj put naglašava nakitom i statement naočalama iz svoje optike La Vie, a oni rijetki komadi s printom...

Fashion report

Nakon što je ovaj mjesec njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom September Issueu američkog i britanskog izdanja Voguea, priznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović...

Trendovi

Le Concept wedding multibrand se, dakle, upravo idealno nadovezao na postojeću Lei Lou priču, koja je od ove jeseni prepuna noviteta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.