Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Aleksandra Dojčinović otvorila Perwoll Fashion.hr

Ekskluzivnu reviju došla su podržati mnoga poznata lica

Aleksandra Dojčinović otvorila je jubilarnu 15. sezonu najvećeg Perwoll FASHION.HR-a dosad. Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma bio je prepun modnih zaljubljenika koji su došli vidjeti što je jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica pripremila za aktualnu sezonu. Ekskluzivnu reviju inspiriranu Opel Adam-om sa zanimanjem su pratila i mnogobrojna poznata lica koja nisu krila oduševljenje prikazanom kolekcijom.

poznati fashion hrU prvim redovima uživale su brojne obožavateljice Aleksandrinog dizajna – Severina, Vanessa Radman, Nevena Rendeli, Lejla Filipović, Judita Franković, Anica Kovač, Iva Balaban, Mirela Forić, Ana Rucner, Barbara Kolar, Renata Sopek, Mila Elegović, Antonija Stupar Jurkin, Petra Nižetić, Marija Borić, Ana Maras, Linda Begonja, Tihana Harapin Zalepugin,  Ogi Antunac, Anita Dujić, Sarah Josipović, Korana Gvozdić, Martina Podgorski, Ivana Delač Đolo, Petra Kurtela, Rajna Raguž, Ivana Ergić, ali i jedan od najbolje odjevenih Hrvata, pjevač Luka Nižetić.

poznati fashion hr 1Talentirana Aleksandra predstavila je ekskluzivnu pret-a-porter kolekciju inspiriranu Opel Adam-om koji baš kao i Aleksandrin stav odražava stav i osobnost pojedinaca koji i sami kreiraju trendove, ne boje se novih stvari, a moda i stil su im bitni.

aleksandra dojcinovic1Ultraženstvenost je i dalje Aleksandrin zaštitni znak, a kroz cjelokupnu kolekciju provlači se mnoštvo boja i upečatljivih detalja.

Krojevi su pomalo strožih linija, i dalje sa naglaskom na volane, a osim lepršavih haljina koje utjelovljuju ženstvenost, Aleksandra je prikazala i atraktivne kapute koji će se zasigurno naći u ormarima domaćih ljubiteljica mode.

aleksandra dojcinovic4I ove sezone naglasak je na zanimljivom asesoaru, točnije kožnim torbama koje dolaze u nekoliko različitih efektnih varijanti.

Aleksandra Dojcinovic3

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Aleksandra Dojčinović potpisala je za ovu jesen i zimu jednu od svojih najljepših, ali i najsvestranijih Lei Lou kolekcija do sada, za koju je...

Fashion report

Slaveći ljepotu svakog oblika ženskog tijela, Aleksandra Dojčinović donosi versatilnu i urbanu kolekciju za grad, ured, ali i after-work soirées.

Fashion report

Najuspješnija hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović ovih dana ima dvostruki razlog za slavlje.

Trendovi

Naša slavna dizajnerica otišla korak dalje i razveselila brojne klijentice.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.