Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Alfa Mito napravljen za žene?

Najmanji Alfin model svojim atraktivnim dizajnom traži kupce među vozačicama i mladim vozačima.

Model Mito najmanji je Alfin model iz čijeg se dizajna može vidjeti smjer daljnjeg razvoja. Samo ime – Mito, nastalo je spajanjem početnih slova Milana i Torina, gradova u kojima je model stvoren i u kojima će se proizvoditi.

Mito ne zamjenjuje nijedan aktualan Alfin model, a svojim dimenzijama (dužina 406 cm, visina 144 cm, širina 172 cm) može se uspoređivat s Fiat Puntom ili Opel Corsom. Kako su ciljana publika vozačice i mladi vozači koji teže dinamičnijem izgledu, za sada je najavljena samo prodaja modela s trojim vratima. U ponudi su dva benzinska motora obujma 1.4 litre, ali različite snage. Jedan je jači turbo (78 i 155 KS), a drugi je turbodizelaš od 120 KS.

Prvi puta u neku Alfu ugrađuje se D.N.A. sustav, a ide u sve verzije koje imaju Alfin ESP sustav. D.N.A. je kratica od tri riječi: Dynamic, Normal i All weather, a omogućava vozaču Mitoa individualan izbor načina vožnje, sportsku, normalnu ili vožnju u težim vremenskim uvjetima kada se javlja problem prijanjanja vozila na cestu.

U serijskoj opremi Alfe Mito dolazi sedam zračnih jastuka, ABS + EBD, VDC, a poput svake Alfe i Mito se ističe odličnim voznim osobinama. Unutrašnjost je sportski oblikovana i ima dovoljno mjesta za četiri odrasla putnika. Prtljažnik je kapaciteta 270 litara.

Novi model Mito nudit će se s dva paketa opreme, Distinctive i Progression. Osnovni model od 78 KS stoji 18.900 eura, dok jači benzinac s turbom od 155 KS stoji 19.990 eura. Za najjeftiniji turbodizelaš treba izdvojiti 21.290 eura. Zaprimanje rezervacija za Mito tek je počelo pa se trenutno tek može nagađati kako će Hrvati prihvatiti novi Alfin model.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Med Contour Multipower je prava alternativna liposukcija.

Savjeti i preporuke

Inovativne Farm To Face Sheet maske, koje se mogu koristiti samostalno ili uz UFO 2 uređaj.

Beauty report

Dermatolozi smatraju da za osobe koje provode puno vremena pred ekranima ima smisla uvesti zaštitu od plavog svjetla u redovnu njegu.

Zdravstveni karton

Sve više žena pridaje pažnju sastavu proizvoda koje koriste, pa tako i higijenskih uložaka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.