Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
george clooney oženio se
george clooney oženio se

Celebrity

Amal Alamuddin – žena koja je zaludila Georgea Clooneyja

Venecija je bila blokirana zbog ceremonije koja je trajala svega 10 minuta

Iako smo mislili da se to nikada neće dogoditi, slavni glumac George Clooney oženio se konačno svojom odabranicom, 17 godina mlađom Amal Alamuddin, i to u romantičnoj Veneciji. Kažemo “konačno” iako je Clooney bio već oženjen, zato jer je to bilo prije negoli je postao “slavni George Clooney” kojeg svi danas znamo.

Amal Alamuddin cijenjena je britanska odvjetnica libanonskog podrijetla, koja je prije deset godina radila na Međunarodnom sudu pravde, a među njezinim bivšim branjenicima su i nekadašnja ukrajinska premijerka Julija Timošenko i utemeljitelj Wikileaksa Julian Assange. Osim što se bavi pravom, Amal je i aktivistica te autorica. Tečno govori arapski, engleski i francuski, a specijalizirala se u međunarodnom pravu te ljudskim pravima.

Spektakl koji je pratio događaj tijekom vikenda je blokirao talijanski gradić, a poznati par brak je sklopio u gradskoj vijećnici Venecije, dok je matičar bio bivši rimski gradonačelnik Walter Veltroni, inače dugogodišnji prijatelj filmske zvijezde. U pravom venecijanskom stilu par je čamcem stigao do vijećnice na obred koji je trajao svega 10-ak minuta, nakon čega su otplovili prema svome hotelu praćeni znatiželjnicima. Clooney je nosio sivo odijelo, a Alamuddin bijelu casual kombinaciju sa šeširom široka oboda.

Na ceremoniji je bilo oko 136 imena, među kojima pjevač skupine U2 Bono, glumci Matt Damon, Brad Pitt, Angelina Jolie, Sandra Bullock, bivša manekenka i povremena glumica Cindy Crawford i njezin muž Rande Gerber. Zabava za uzvanike organizirana je još tijekom vikenda, no službeno vjenčanje obavljeno je jučer.

Američki glumac bio je u braku s glumicom Taliom Balsam od 1989. do 1993., u doba kad još nije igrao zapaženije uloge, a tek je serijom “Hitna služba” počela njegova planetarna slava. Magazini People i Hello prenijeli su ekskluzivne fotografije Amal u Oscar de la Renta vjenčanici, pišu strani mediji.

img_3622img_3624

george clooney oženio se

 

Foto: www.people.com, www.hellomagazine.com, Getty images

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana

Život u dvoje

Često se dogodi da svi pozivaju sve ljude na svadbu osim samih mladenaca, a oni isto toliko često popuste i nerijetko imaju svadbu koju...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.