Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Ambasadori sreće posjetili Zagreb

Jeste li znali za Coca-Colino globalno istraživanje sreće?

Nakon 176 dana i gotovo 400.000 kilometara u okviru putovanja Ekspedicija 206, Coca-Colini su ambasadori sreće stigli u Hrvatsku. Zagreb je 106. postaja ove globalne avanture na kojoj će troje Coca-Colinih ambasadora istraživati što to ljude čini sretnima, a iz Hrvatske su ponijeli i posebno dizajniranu bocu Coca-Cole s kravatom kao nacionalnim simbolom.Tim koji je danas sletio u Zagreb, Amerikanac Tony Martin, odgajatelj u minhenskom vrtiću, te studenti Kelly Ferris iz Bruxellesa i Antonio Santiago iz Mexico Cityja, družili su se sa Zagrepčanima na glavnom gradskom trgu, dok su subotnju jutarnju kavu popili na omiljenom okupljalištu – špici. Za vrijeme posjeta svoje su dojmove dokumentirali zapisima na internetskoj stranici projekta, društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera te servisima Youtube, Flickr, Vimeo i TypePad.

"Veseli nas što smo koristeći društvene mreže u kampanju uspjeli uključiti obožavatelje i učiniti ih sastavnim dijelom naše avanture. Oni koji nas prate djeluju kao virtualni putnički agenti i pomažu nam odlučiti koje destinacije posjetiti. Ovo je uistinu ambiciozan zadatak, ali ne mogu zamisliti bolji način za provesti godinu od istraživanja onoga što čini ljude sretnima“, rekao je Tony Martin.

Simbolička okosnica ekspedicije je razmjena sreće, odnosno razmjena posebno dizajnirane boce Coca-Cole između ambasadora i zemlje domaćina. Na kraju ekspedicije 206 jedinstvenih boca bit će predstavljeno u okviru posebne zbirke u muzeju World of Coca-Cola u Atlanti. Coca-Cola Hrvatska uručila je ambasadorima na Trgu bana Josipa Jelačića bocu oslikanu prepoznatljivim hrvatskim crveno-bijelim kockicama te ukrašenu tradicionalnom kravatom.

"Coca-Cola promiče pozitivan pogled na svijet naglašavajući priče o sreći i optimizmu, što je ujedno nit vodilja Ekspedicije 206. Zato me veseli što je Hrvatska postala dijelom ovog globalnog projekta te što mogu izraziti dobrodošlicu ovim mladim ljudima u ime Coca-Cole Hrvatska", rekao je Sandro Baričević, direktor za odnose s javnošću Coca-Cole za regiju Alpe i Jadran.

Putovanje, tijekom kojeg su ambasadori posjetili čak i Zimske olimpijske u Vancouveru igre te Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoj Africi, završit će 31. prosinca posjetom muzeju World of Coca-Cola u Atlanti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Saznajte tko će biti dobro raspoložen, napredovati i imati obilje ljubavi!

Seks

Redovito vođenje ljubavi je najzdraviji način da si produljite život i što dulje ostanete zadovoljni i sretni.

Život u dvoje

Netko će vam reći da se trudite premalo, a netko da se trudite previše. Netko će reći i da tražite previše!

Horoskop

Djevice će imati više sreće nego u prethodnom periodu – skoro za duplo! Škorpione koji nisu u vezi čeka jedan emotivan i zanimljivi period,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.