Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Amy Winehouse za Fred Perry

Tragična diva dizajnirala je jesensku retro kolekciju za popularnu modnu kuću.

Nakon prerane smrti talentirane pjevačice Amy Winehouse, mnogi su se pitali što će biti s najavljivanom suradnjom tragične dive i modne kuće Fred Perry, koja je započela u listopadu prošle godine.Naime, Fred Perry je u Amy prepoznao ikonu jedinstvenog stila koji je uvijek imao naglašen 'retro' element, te je Amy, i to navodno vrlo predano i angažirano, udahnula dašak vlastitog osebujnog stila u Fred Perry kolekciju jesen/zima 2011/12, koja nosi njeno ime.Predstavnici modne kuće konzultirali su se s obitelji Amy Winehouse, koja je dala svoj blagoslov da pripremljena kolekcija ugleda svijetlo dana. "Amy je uživala radeći i svakako bi voljela da njezin rad bude dostupan svim njezinim obožavateljicama i poklonicama njezinog stila.", izjavio je njezin otac.
Sav prihod prikupljen prodajom artikala iz ove kolekcije biti će direktno preusmjeren u Amy Winehouse zakladu za pomoć djeci i mladima, među ostalim i kao pomoć protiv ovisnosti.Kolekcija je sačinjena od isključivo tri boje – crna, bijela i siva, a minimalističkim pristupom snažno evocira stil 50-ih.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Nadovezujući se na prethodnu Zalando Designer kampanju, pariški stilist Edem Dossou i fotograf Justin French opet su se udružili kako bi ispričali modnu priču...

Fashion report

Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

Fashion report

Zagrebačka modna kuća NEBO već nevjerojatna puna tri desetljeća oduševljava svevremenskim dizajnom, besprijekornom izradom i elegancijom te je istinski hrvatski predvodnik i promicatelj ovog...

Trendovi

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.