Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Analna stimulacija za hetero muškarce

Da pojasnimo, većini muškaraca, kada bi u potpunosti prihvatili svoje tijelo, bilo bi posve prirodno osjećati zadovoljstvo prilikom masaže prostate i analne regije.

Postoji općeprihvaćena spoznaja od strane većine heteroseksualnih žena i muškaraca kako su muškarci koji uživaju u analnoj stimulaciji „gay“ ili u najmanju ruku biseksualci.

To, jednostavno, nije istina!

Da pojasnimo, većini muškaraca, kada bi u potpunosti prihvatili svoje tijelo, bilo bi posve prirodno osjećati zadovoljstvo prilikom masaže prostate i analne regije. Razlog je taj što ovdje završavaju mnogi živčani ogranci, pa je rektum i analno područje iznimno seksualno osjetljivo.

Zapamtite, ono što vam pruža ugodu su živčani završeci. Vaša seksualna orijentacija nije diktirana određenim činom, odnosno dijelom tijela stimulirajući kojeg doživljavate ugodu. Vaša seksualna orijentacija ovisi isključivo o spolu osobe s kojom želite imati seksualni odnos.

Prostata je muški spolni organ koji luči 1/3 sjemene tekućine. Nalazi se udaljena oko 1,5 cm od ulaska u anus. Kada se stimulira, fiziološki se povećava uzbuđenost, a orgazmi intenziviraju. Bez obzira na spolnu orijentaciju!

Zašto baš tamo?

Prostata predstavlja „lansirnu rampu“, žlijezda je to u kojoj se skuplja ejakulat prije no što će biti izbačen pod pritiskom uslijed ejakulacije, eksplozije…

Mnogi muškarci ne žele imati posla s cijelom tom pričom „tamo dolje“ , jer je društveni tabu taj koji nas uči kako je analno zadovoljavanje znak homoseksualnosti.

No, bez obzira na takve predrasude, mnogo je ljudi i heteroseksualnih parova koji primaju i pružaju si međusobno analnu stimulaciju na različite načine.

Dakle, ako maštate o ženi ili s njom vodite ljubav dok uživate u analnoj stimulaciji, to je evidentan znak heteroseksualnosti.

Uostalom, seksualna orijentacija je daleko manje važna od svijesti i spoznaje da je vaše tijelo – vaše i da u njemu trebate maksimalno uživati!

Postoje specijalne igračke ili masažeri prostate za stimulaciju prostate i analne regije,koji mogu biti vibrirajući ili ne.

Važno je:

  • Da se igračka lako čisti i dezinficira
  • Da koristite dovoljnu količinu lubrikanta…analnu stimulaciju bez lubrikanta zaboravite, obzirom na to da u analnoj regiji nema prirodnog podmazivanja
  • Da igračka ima bazu kako se ne bi cijela ušla i izgubila se u rektumu

Kombinirajte analnu stimulaciju s nečim poznatim i ugodnim, kao naprimjer oralnom stimulacijom, tako ćete se najlakše opustiti

Moguće je da pozitivan efekt ne bude postignut od prve, no seks je zabava, zabavljajte se i budite opušteni, zadovoljstvo sigurno neće izostati!

Loki će se posebno svidjeti muškarcima koji se ne boje otkriti nove dimenzije užitka. Savršeno anatomski oblikovan i savršeno zakrivljen za intenzivnu masažu prostate kod muškaraca. Šest intuitivnih programa omogućuje odabir vrste i brzine stimulacije koja odgovara vašem trenutnom raspoloženju i potrebama. 
Osim toga, Loki je potpuno vodootporan, za neograničenu higijensku njegu i potpuno punjiv, za nesmetano iskustvo erotskih trenutaka. Dostupan u dvije boje - ponoćno plava ili zavodljiva crna.

Izvor: www.libido.hr


Darujemo jednu čitateljicu – LELO Loki Black

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 9. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Željka Milivojević

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Moderni uređaji za užitak značajno su se razvili, dajući prednost diskreciji, prenosivosti i funkcionalnosti.

Seks

Neuhvatljiva, a za neke i kontroverzna područja, dugo su bila nešto poput svetog grala seksa. No, jeste li ikada čuli za A-točku?

Seks

Važno je znati da seksualni problemi, s kojima se susrećete, pa i vaginalna suhoća, nisu strašni niti ste jedini u tome.

Suncokreti na oblacima

Moja prijateljica se razvodi već godinama. Godinama slušam kako vrti istu priču u krug.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.