Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Anđeo u Zagrebu

Kvalitetetan i suvremen dizajn hrvatske modne marke "Angel".

Hrvatska modna kuća „Angel“ otvorila je svoju prvu trgovinu u Zagrebu. U sklopu otvorenja, Masarykovom ulicom, gdje se nalazi i sama trgovina, prošetali su se modeli noseći „anđeoski“ dizajn.

„Angel“ je na tržištu poznat od 1994. godine, a kompletna proizvodnja se odvija u Hrvatskoj, točnije rečeno u selu Belice pokraj Čakovca.

– Jakoi smo uporni, sigurni u sebe i u ono što radimo. Željeli smo se predstaviti svojim dućanom, a ne naš dizajn plasirati kroz druge trgovce. Odlučili smo se za Zagreb jer tu ipak živi četvrtina Hrvatske, a i nastavit ćemo s otvaranjem lokala, rekla je direktorica Ruža Đurkin.

Za žene koje koketiraju s modom

Iz bazične marke Angel kroz godine su se razvile četiri specifične kolekcije: Angel Woman, Angel Mama, STAGE independent lifestyle i Cargo streetwear.

– Angel Woman je kolekcija namijenjena klasičnijim ženama koje vole koketirati s modom. Posebnost je što su modeli rađeni i do broja 46. Angel Mama je namijenjena trudnicama te se odjeća može podešavati na različite načine, a nosiva je i poslije, govori jedna od dizajnerica Melita Kukec.

Kolekciju za mlađe moderne djevojke ili one koje se žele tako osjećati STAGE independent lifestyle, dizajnira Maja Virgej, dok je za muški dio, Cargo Streetwear zadužen Goran Čižmešija.

Pamuk + traper = Angel

Nove kolekcije se tržištu prezentiraju pola godine unaprijed za svaku od dvije osnovne sezone: proljeće–ljeto i jesen–zima, a novost su „pronto“ modeli koji nastaju u toku aktualne sezone kako bi trendovski dopunili osnovnu kolekciju.

U vlastitim pogonima proizvode se sve kolekcije u kojima dominiraju artikli od trapera i raznih pamučnih materijala, koji se ovisno o sezoni upotpunjuju sa trendy vunenim, viskoznim i lanenim artiklima.

Kako je promocija bila u žiži zagrebačke špice brojne poznate ličnosti zastale su kako bi pogledali reviju, a zavirili su i u trgovinu da bi malo bolje ispipali kvalitetu proizvoda. Tako su otvorenju prisustvovale i modne agentice Tihana Harapin Zalepugin i Regina Jeger, glumci Olga Pakalovići Mijo Jurišić i TV voditeljica Vjekoslava Bach.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Celebrity

U Barcaffe House of Espresso brojni uzvanici nazdravili su i koktelima na bazi kave, Espresso Martinijem i Fresh koktelom, koji su već postali hit...

Dobar posao

Tihana Harapin Zalepugin zaslužna je za pronalazak, otkrivanje i poslovni odgoj modela koje su rasle pod njenim okriljem, kako poslovno tako i privatno.

Putovanja

54. po redu Porcijunkulovo ove se godine u Čakovcu održava od 27. srpnja do 2. kolovoza.

Događanja

Na novoj Ženskoj priči sigurno neće nedostajati pravih znalaca na temu mode.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.