Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Anti-age boja za kosu

L'orealove boje ne sadrže amonijak i 100% prekrivaju sijede.

Vremena kada su žene ulazile u krizu i prestale se osjećati privlačnima u 50-ima su gotova. Danas postoji nova generacija žena koje proces starenja prihvaćaju sa smiješkom. Za njih starenje ne predstavlja prepreku već uzimaju stvar u svoje ruke i spremne su na nove izazove. Aktivne poslovne žene, modne ikone, filmske zvijezde, spisateljice, umjetnice… Sve one proživljavaju svoje zlatne godine.

Ova generacija žena oduvijek je imala poseban odnos prema ljepoti. Brinu se o sebi budući da žele izgledati privlačno, ženstveno. Te su žene dosegle zrelost u najčišćem značenju te riječi. Prihvaćaju tijek vremena, ali žele kontrolirati njegov učinak.Kako bi zadovoljio potrebe žena svih životnih dobi L’Oréal Professionnel stvorio je INOA Suprême. Riječ je o prvoj anti-age boji za kosu bez amonijaka koja se brine o svim potrebama zrele kose: sijeda kosa, stanjivanje, gubitak gustoće i beživotnost. Novi sustav boja možete isprobati u najboljim frizerskim salonima. Isprobajte INOA Suprême i pružite svojoj kosi predivnu boju s kojom ćete izgledati deset godina mlađe.

Prkosite godinama s INOA Suprême

Nova anti-age boja za kosu bez amonijaka iz L’Oréal Professionnel posebno je dizajnirana za jako sijedu kosu (70-100% sijede kose). Stručni koloristi stvorili su široku paletu boja prilagođenu potrebama žena iznad 50 godina. Od svijetlo bež do čokoladno smeđih, crvenih kao osunčanih suncem, stoga imate savršenu priliku za postizanje boje koja će vas učiniti mlađom bez obzira na godine.

Po prvi puta, INOA tehnologija obogaćena uljem pomaže u obnovi prirodnog zaštitnog sloja kose. Tehnologija je obogaćena s Densilum Complex: Ionene G, i kationski polimer koji obavija vlakno te ga jača. Sijede su prekrivene do 100%, boje su bez mirisa i amonijaka te se dobiva dvostruki odsjaj kose bez miješanja nijansi. Njegujte svoju kosu i izgledajte mlado kao što se i osjećate.

Kako biste što duže zadržali učinak boje upotrijebite proizvode iz linije Vitamino color. Delicate Color šampon čuva delikatne boje, pa tako kosa bude lagano očišćena, a blijeđenje boje je smanjeno. Preporučena maloprodajna cijena je 89 kn. U istoj kolekciji postoji i Gel maska za očuvanje boje koja imaju funkciju jačanja obojene kose istovremeno joj pružajući sjaj unutar 1 minute. Preporučena maloprodajna cijena je 144 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Beauty report

Kosa može biti naš najveći adut, ali i najveći izazov.

Beauty report

Jednako muči i muškarce i žene, a normalno je da svi dnevno gubimo između 50 i 100 dlaka s glave.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.