Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Anticelulitna masaža medom i solju

Poklanjamo vam nevjerojatno iskustvo masiranja u Thai centru Thalea.

Potpuno opuštanje uma i tijela možete pronaći i u gradu Zagrebu. Naime – duh i mirnoća istoka nalazi se u Thai centru Thalea. U ponudi ove oaze mira razne su vrste ritualnih i tajlandskih masaža te tretmani lica i tijela kao što su depilacija, manikura, pedikura, anticelulitni tretmani i tretmani za mršavljenje.

U Thai centru Thalea prepustit ćete se u stručne ruke dviju stručnih terapeutkinja  – od kojih je jedna s Tajlanda, a druga iz Indije. Masaže uobičajeno traju od 60 do 180 minuta, ovisno o želji klijenta. Tajlanđani su najsretniji kada vas mogu masirati više od 90 minuta jer vam tako mogu najviše i ponuditi – na vama je uistinu samo da se opustite i prepustite.U vrijeme prije ljeta izrazito su popularne anticelulitne masaže, a u Thai Centru Thalea u ponudi su tri – Drenažni tretman sa solju, Tajlandski anticelulitni tretman i Anticelulitna masaža s medom i soli koju izvodi terapeutkinja iz Indije.

Med za svilenu kožu bez celulita


Pobliže ćemo vam predstaviti izrazito popularnu Anticelulitnu masažu s medom i soli. Ovaj se tretman može izvoditi na dva načina – s većom i manjom količinom soli. Idealan je za dreniranje tijela jer sol izvlači tekućinu i toksine.

Opuštajuća i ugodna masaža izvodi se prirodnim, zagrijanim, medom koji je prethodno rastopljen u bademovom ulju te pomiješan s morskom solju.  Tijelo se masira tom kombinacijom triju komponenata 60 minuta te nakon toga klijent ostane ležati zamotan u plastičnoj foliji oko 20 minuta.Ova specifična masaža prati limfne puteve, pa je ujedno i izvrsna limfna drenaža. Također potiče organizam da se potpuno oslobodi toksina i viška tekućine, te pozitivno djeluje na tonus kože. Pore na koži se čiste, a sama koža ponovno postaje meka i svilenkasta.

Med se, kao sredstvo za masažu, koristio još u starom Tibetu. Prednosti ove namirnice toliko su ljekovite i pozitivne, da se primjenjuje u raznim sferama medicine, ljepote, njege tijela i prehrane.  Masaža medom popravlja cirkulaciju krvi i opušta ukočene mišiće, stimulira limfni sustav i djeluje anticelulitno. Izvrsna je priprema za ljeto!OSVOJI ANTICELULITNU MASAŽU MEDOM I SOLJU

Thai centar Thalea i She.hr poklanjaju jednoj čitateljici Anticelulitnu masažu medom i solju u trajanju od 60 min.

Ukoliko želite osvojiti masažu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] pod naslovom MED_SOL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Gdje se med tradicionalno koristio kao sredstvo za masažu?

Vaše prijave primamo do 12. svibnja 2011. nakon čega ćemo i objaviti dobitnika.

Dobitnica tretmana je Kristina Gall. Čestitamo!
Informaciju o tretmanu primiti će na mail.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Beauty report

Revitalizirajte kosu u tren oka maskama iz kućne radinosti.

Budi fit

Ne postoji pojava toliko benigna i česta, a opet toliko omražena kod pripadnica ženskog roda kao što je celulit.

Zanimljivosti

U svojoj ponudi, Thai Centar Thalea, nudi široki spektar drevnih masaža i različitih tehnika koje se prilagođavaju individualnim potrebama svakog klijenta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.