Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Anticelulitni tretman za trbuh bokove i bedra

Osvoji prirodne proizvode Classic Liposhock s medom, zelenim paprom i hmeljem.

Na pragu sezone kratkih majica i tankih suknjica niskog struka te obnaženih trbuha, bokova i bedara, otkrivaju se "zimske" naslage  koje se među prvima počinju izlagati znatiželjnim pogledima u kasno proljeće i rano ljeto.

Trbuh, bokovi i bedra imaju vrlo labavu strukturu mišićja i potkožnog vezivnog tkiva. U uobičajenom svakodnevnom životu žene, kućnim i uredskim poslovima nisu izloženi pokretima koji bi ih sami po sebi učvrstili i onemogućili nastajanje neugodnog efekta "šlaufa".

Vanjski sloj mišićja trbuha sastoji se od ravnih i kosih mišića. Ravni se protežu od donjeg dijela prsne kosti do donjeg dijela zdjelice, dok se kosi nalaze bočno iznad kukova. Obje grupe mišića su vrlo mekane i nježne strukture a potkožno vezivno tkivo na tom dijelu tijela znatno je rahlije i labavije nego na nogama i stražnjici.  Stoga je nagomilavanje masnih potkožnih nakupina i permanentno opuštanje kože na trbuhu, bokovima i bedrima izraženije nego na drugim dijelovima tijela.Uz uobičajenu pravilnu prehranu i vježbanje kod kuće, ako baš niste skloni drastičnim tretmanima u specijaliziranim fitness centrima, ili za to jednostavno nemate vremena,  ovaj se problem na svu sreću, može relativno brzo riješiti kozmetičkom anticelulitnom njegom izvana.

No, upravo zbog tako delikatne strukture kože i mišićja ovog dijela tijela pomoći će vam proizvodi na prirodnoj osnovi, ciljanog djelovanje, čije će sastojke Vaša koža moći prepoznati i propustiti ih u dubinu. Time će se omogućiti maksimalna učinkovitost prirodnih sastojaka: brza eliminaciju masnih naslaga, slobodnih radikala i toksina, te istovremeno učvršćivanje labavog potkožnog vezivnog tkiva.

Jedan od takovih preparata je Liposhock, Anticelulitni gel za trbuh, bokove i bedra, iz prirodne kozmetičke linije Classic. Radi se o trokomponentnom anticelulitnom gelu sa snažnim lipolitičkim učinkom na specifičnu strukturu masnog potkožnog tkiva trbuha, bokova i bedara.

Medna komponenta s uljem pšeničnih klica i vitaminom E u svom prirodnom sastavu, djeluje antioksidativno i eliminira slobodne radikale. Omogućava prodor aktivnih sastojaka duboko u potkožno masno tkivo. Ekstrakt hmelja oslobađa vezanu tekućinu dok eterično ulje zelenog papra trenutno topi dubinsku masnoću.

Iso Slim Complex
dodatno pospješuje metabolizam masti, jača kolagen i zateže mekanu, neelastičnu i opuštenu kožu trbuha, bokova i bedara. Gel ima 24-satno djelovanje, eliminira 37% masnoće, smanjuje obujam cca 4,3 cm i zateže kožu do 48% u 4 do 8 tjedana. 

Cijena Classic Liposhock proizvoda je 59,90 kn – može se nabaviti u dm-u i Kozmu, te biljnim ljekarnama. Proizvođač je je tvrtka Damjana  čija je vlasnica Mr. Zdenka Kolić Koćmur osmislila prvu hrvatsku kozmetičku liniju na biljnoj osnovi – Classic.  Za početku je preparate spravljala za sebe, zatim za svoje prijateljice, a sada i za vas.

OSVOJI ANTICELULITNI GEL ZA TRBUH BOKOVE I BEDRA

Damjana i She.hr vam poklanjaju vam 5 komada CLASSIC LIPOSHOCK anticelulitnog gela.

Ako želite osvojiti ovaj korisni gel, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom CLASSICLIPOSHOCK te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela, a čitatelji koji ne žive u Zagrebu neka navedu i svoju adresu.

Na koji dio tijela djeluje Classic Liposhock gel?

Vaše prijave primamo do 16. svibnja 2011., nakon čega ćemo i objaviti dobitnike.
Vaš She.hr


Drage naše,
Classic Liposchock – anticelulitni gel za trbuh, bokove i bedra dobile su: Barbara Franić, Saša Jurišić, Ana Kastmuller, Morana Golub i Andrea Čretni. Čestitamo! Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Budi fit

Ponos i dika svake vježbačice je ravan trbuh sa seksi trbušnim mišićima.

Budi fit

Oni koji muku muče s naslagama na trbuhu vjerojatno su isprobali razne smicalice i recepte kako bi se riješili špekića.

Savjeti i preporuke

Niste stigli odraditi planiranu dijetu?

Budi fit

Ako sad krenete, do ljeta ćete se riješiti celulita.

Advertisement