Anticelulitnom masažom protiv narančine kore

Najveći ženski neprijatelj, celulit, najviše dolazi do izražaja u proljeće i ljeto kada nosimo laganu odjeću koja otkriva kožu. Celulit se pojavljuje kod žena svake građe tijela, a posljedica je nezdravog načina života.

Nastaje zbog nepotpunog izlučivanja toksina koji se zadržavaju u tijelu, što sprječava normalan optok krvi i limfe koji odvode otpadne vode iz tkiva. One se počinju nagomilavati, a vezivno tkivo se zasiti tekućinom koja se nakon nekog vremena zgusne i stvrdne stvarajući tako džepove koji formiraju površinske deformacije kože.

Masne stanice nakupljaju se ispod kože stražnjice, bedara i trbuha, a celulit može biti i vrlo tvrd te prianjati uz mišiće. Zdrava prehrana i tjelesna aktivnost u kombinaciji s masažom mogu pomoći u uklanjanju i smanjenju njegove vidljivosti.

Celulit-frustracija zajednička je gotovo svim ženskim osobama, a svaka od nas bi najradije voljela da ovaj problem riješi doslovno preko noći. Žene posežu za različitim metodama uklanjanja celulita, od lijekova, krema, gelova, prehrambenih režima, tjelesne aktivnosti pa sve do kirurških zahvata. 

Postoje razni tretmani za uklanjanje celulita i sprječavanje njegovog nastanka, no, istraživanja su pokazala da je anticelulitna masaža jedan od najučinkovitiji prirodnih tretmana protiv celulita. Za razliku od krema, gelova i drugih preparata koji se samo nanose na površinu kože, anticelulitna masaža dopire ispod površine kože u tkivo, odnosno do samog izvora celulita.

Anticelulitna masaža relaksirajuća je terapija. Ona potiče cirkulaciju, uklanja bol u mišićima, otvara tjelesene pore, uklanja mrtve stanice kože, razgrađuje celulit te hrani i njeguje kožu, a čvršća je nego klasična masaža. Ovom prirodnom metodom za smanjenje celulitnih nakupina poboljšava se cirkulacija u tijelu što dovodi do omekšavanja masnog tkiva i njegovog otpuštanja.

Pokreti masera ublažavaju napetost u mišićima te poboljšavaju protok krvi. Razbijaju se nakupljene grudice masti, obnavlja se kolagen u koži i potiče se limfna drenaža koja čisti toksine i otpadne tvari iz kože.

Ovisno o tipu i fazi celulita, potrebno je od 12 do 15 tretmana raspoređenih u mjesec dana kako bi se vidjeli rezultati. Rezultati postignuti anticelulitnom masažom najdulje traju, ali potrebno je održavati ih zdravim stilom života, što uključuje zdravu prehranu, dovoljan unos vode te vježbanje.

TURBO NAPAD NA CELULIT

U zagrebačkom kozmetičkom salonu Mysterion, tijekom cijelog mjeseca svibnja u ponudi je super povoljna akcija u kojoj uz kupnju paketa od 5 anticelulitnih masaža (cijena jednog tretmana je 100 kn) dobivate GRATIS – još 1 masažu te 5 Nemes Bosco treninga.

Nemes Bosco System vibrirajući trening s ugrađenim EMG testom odličan je za razgradnju masnih naslaga, cirkulaciju, smanjenje celulita i izgradnju mišića i hrskavičnog tkiva. Na uređaju vježbanje traje 10 minuta (minuta vježbe pa minuta pauze), a u to vrijeme sagorijeva se ista količina kalorija kao tijekom sat vremena vježbanja u teretani.

Vibrirajući trening pospješuje razbijanje celulita, stoga je u kombinaciji s anticelulitnom masažom najučinkovitiji tretman za uklanjanje mrske narančine kore. 

OSVOJI ANTICELULITNI PAKET

Kozmetički salon MYSTERION jednu čitateljicu daruje s paketom od 5 anticelulitnih masaža.

Ukoliko želite osvojiti ovaj paket u borbi protiv celulita, potrebno je da postanete fan Mysterion Facebook stranice te da nam pošaljete mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom CELULIT te navedite sljedeće podatke: ime i prezime + korisničko ime na She.hr-u + broj mobitela + svoju punu adresu.

Kako se zove aparat koji u kombinaciji s anticelulitnim masažama postiže super brze i kvalitetne rezultate?

Vaše prijave primamo do 16. svibnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Dobitnica paketa od 5 anticelulitnih masaža je Darija Skoko, čestitamo!