Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Zaštitno lice Cataleya
Zaštitno lice Cataleya

Moda

Antonija Mišura kao zaštitno lice Cataleya by Martina Ješe

Za Antonijinu ljepotu svojim se odličnim radom pobrinula vizažistica Martina Kulaš dok se za frizuru pobrinuo frizerski salon Irena.

Kada spojite mladu, uspješnu, lijepu ženu i kvalitetnu dizajnericu, morate imati dobitnu kombinaciju. Stoga nas ne čudi da je  košarkašica Antonija Mišura apsolutno sve ostavila bez daha snimivši look book za novu kolekciju modnog brenda Cataleya by Martina Ješe, u atraktivnoj marini D-Marin u Sukošanu, postavši zaštitno lice Cataleya. Nova kolekcija jednostavno nazvana Cataleya SF2015, namijenjena je ženama koje vole izgledati drugačije, koje se u svom stilskom izražavanju igraju bojama i koje znaju prepoznati vrijednosti vrhunskog branda. A ova kolekcija upravo donosi haljine, majice i suknje različitih boja koje će upotpuniti ljetni look svake prave trendseterice.

Zaštitno lice Cataleya

Antonija Mišura se odlično snašala pred objektivima fotografa Tonija Kulaša i Marka Pavlovića, pokazujući ne samo zavidnu figuru, već i činjenicu da je kamera voli, a da njena prirodna ljepota odlično pristaje uz jednu kvalitetnu i samosvjesnu kolekciju koja će  postati hit diljem Jadranske obale, ali i na užarenim ulicama velikih gradova. Za Antonijinu ljepotu svojim se odličnim radom pobrinula vizažistica Martina Kulaš dok se za frizuru pobrinuo frizerski salon Irena.

Zaštitno lice Cataleya

 

Dok je Antonija Mišura zvijezda u svakom smislu te riječi, Martina Ješe sa svojim brandom Cataleya pokazuje odlučnost i hrabrost da modernoj ženi ponudi i modernu kolekciju, spremno odgovarajući na zahtjeve nemilosrdnog modnog tržišta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Pod fotografskim vodstvom talentiranog Srećka Rundića, lijepa voditeljica Antonija Stupar Jurkin zablistala je u novoj kampanji brenda Cataleya Martine Ješe.

S modne piste

Pravo iznenađenje na pisti bila je muška kolekcija za koju je zaslužan Vedran Ješe.

Fashion report

Lucija Slivar iz Daruvara novo je zaštitno lice predstojeće kolekcije Hippy Gardena koja se očekuje u svibnju zahvaljujući pobjedi u natječaju Hippy Gardena i...

S modne piste

Dizajnerica Martina Ješe ostala je vjerna svom prepoznatljivom modnom stilu, ali je vješto i maštovito osmislila novu proljetno-ljetnu kolekciju „Freesia“ te joj dodala još...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.