Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Arena za multimediju

LG u posljednje vrijeme vodi na tržištu fancy modela.

Dok su proizvođači poput Motorole polako nestajali s tržišta kada je uz slanje poruka i razgovore trebalo omogućiti privlačan dizajn i mnoštvo multimedijskih funkcija, LG se polako ali sigurno probijao do korisnika.

Za razliku od drugih proizvođača, LG nudi pregršt privlačno dizajniranih modela, koji nedvojbeno privlače kupce. LG KM900 Arena svom korisniku nudi gotovo sve, mada nije riječ o smartphoneu sa operativnim sustavom.

Ekran

Ekran na Areni je odličan. Rezolucija 480*800 piksela daje na znanje da se radi o vrhunskom high tech ekranu. Baziran je na 3D kocki koja se može okretati u četiri strane, a kontakte, widgete, prečace i home screen možete namjestiti po vlastitim potrebama. Slična stvar korištena je i na Samsung Omnia modelu što ne čudi je LG često nudi ista rješenja kao i Samsung. Zaključno, radi se o prvorazredno ekranu.

Kamera

Iako LG nudi modele i s kamerama od osam megapiksela, pet megapiksela na Areni dovoljno je za solidnu fotografiju „za prvu ruku“. Kamera je opremljena s autofokusom i LED bljeskalicom, a osim fotografija mogu se snimati i solidni video zapisi. Nudi i mogućnost geo-tagginga fotografija s čime ćete uvijek znati gdje je i kada fotografija snimljena.

Memorija i povezivanje

Kada se radi o memoriji, Arena nudi čak i više od pametnih telefona na tržištu. Uz osam gigabajta memorije ugrađene u telefon, preko MicroSD kartive moguće je nadograditi dodatnih 40 gigabajta što je i više nego dovoljno za potrebe i nadprosječnog korisnika koji voli slušati glazbu i razmjenjivati multimedijske sadržaje.

Isto tako podržava Bluetooth, USB i WiFi. Arena je 3G telefon sa HSDPA 7.2 Mbps za brzo downloadanje podataka i odličnim web preglednikom. Funkcija koja će sigurno igrati ulogu pri odabiru uređaja svakako je i podrška za GPS.

Ako vas ne zanimaju funkcija, Arena će vas privući vrhunskim dizajnom. Arena se može nabaviti kod mobilnog operatera, a cijena ovisi kupujete li samo uređaj ili uzimate neku pretplatničku tarifu. Cijene se kreću od 2900 kuna za uređaj pa do 0,91 kune za najskuplju tarifu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Suncokreti na oblacima

U posljednje vrijeme sve se više pitam što se događa s ljudima? Što se događa u ljudskim glavama?

Obitelj

Odabir da dijete boravi pred ekranom često je lak izbor.

Seks i osjećaji

Kako odrastamo, mijenjaju nam se parametri i iz perspektive 2021. godine neki super likovi iz omiljenih serija nam se čine sasvim drugačijim.

Video box 1

Dajemo  vam nekoliko argumenata zašto biste trebali nabaviti televizor većih dimenzija ekrana.

Advertisement