Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
arganovo ulje
arganovo ulje

Trendovi

Arganovo ulje i Steampod – kombinacija snova za kosu

Osvojite tretman njege kose i razmazite se vrhunskim proizvodima

S obzirom da nam je stiglo hladno vrijeme i grijanje je na maksimumu, kosa postaje isušena, bez sjaja i života te se javlja nepodnošljivi statički elektricitet, a promjena temperature dodatno narušava kvalitetu kose. Zato je potrebno pojačati njegu i dati kosi dodatnu vlagu i zaštitu.

Arganovo ulje poznat je saveznik u njezi kose, nazivaju ga tekućim zlatom, a još ako tome pridodate hrvatsko porijeklo, cijela stvar zvuči još i bolje. EMIBO hair care brend je proizveden u Hrvatskoj, a koji zadovoljava sve svjetske standarde. Njegova linija za njegu kose Argan silk čini kosu izuzetno sjajnom, njegovanom te na dodir mekanom i glatkom. Svi proizvodi su koncentrati pa je u biti potrebna mala količina proizvoda.

Novi hit tretman – Steampod

Nakon kontinuiranog izlaska različitih uređaja za valove i kovrče na tržište, napokon su i ljubitelji ravne kose došli na svoje. Petogodišnje istraživanje i suradnja L’oreala i Rowente pokazala se izvrsnom jer su njihovi stručnjaci napravili nov i revolucionaran proizvod. Ova inovacija bazira se na prokeratinskoj tehnologiji, snazi pare i obnavljanju kose.

Koriste se dvije kreme, ovisno o kvaliteti i gustoći, kose koje su obogaćene pro keratinom te se aktiviraju parom, a rezultat je zaglađena, obnovljena i ravna kosa. Kreme sadrže ceramide i kationske polimere koji obnavljaju strukturu kose dajući nevjerojatne rezultate. Kod izuzetno osjetljive i oštećene kose prije korištenja aparata nanosi se zaštitni serum koji hrani kosu zahvaljujući ulju avokada i marelice. Rezultati koje Steampod daje u njezi kose su obnovljeno i zaštićeno vlakno, izrazito ravni vrhovi te posebna mekoća i sjaj, a rezultati izravnavanja kose su dugotrajnost, potpuna eliminacija volumena i kovrča.

Frizerski studio V&M brine o vašoj kosi i poklanja jednoj čitateljici frizuru Steampodom, dok EMIBO hair care drugoj čitateljici poklanja Argan silk nourising hair oil 50 ml.

Želite li osvojiti nagradu, u komentarima ispod članka s nama podijelite vama najbolji savjet za njegu kose, u čiju djelotvornost ste se uvjerile “na vlastitoj kosi”. Savjet koji nas najviše oduševi osvaja Steampod tretman, a drugoplasirani Argan silk oil. Svoje komentare pišite do nedjelje 14.12. u 23:59, a u ponedjeljak unutar članka objavljujemo dobitnike.

Dobitnica tretmana Steampodom je Nikolina Wins, dok je Argan silk oil osvojila Ina Kašaj. Čestitamo!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Zahtijevan i dugotrajan postupak što ovo ulje čini vrijednim i rijetkim finalnim proizvodom!

Savjeti i preporuke

Novootvoreni Kalmar Hair & Skin Boutique je upravo takvo mjesto, u njega se vrlo lako zaljubiti.

Savjeti i preporuke

6 prirodnih naputaka uz koje će vam kosa najbrže rasti.

Beauty report

4 koraka za zgodno dobro jutro!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.