Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Ariana Grande nosi Reebok!

Reebok je objavio početak nove suradnju s međunarodnom superzvijezdom i influencericom Arianom Grande.

Reebok je objavio početak nove suradnju s međunarodnom superzvijezdom i influencericom Arianom Grande. Ova zanosna američka pop i R&B pjevačica i tekstopisac, koja je svjetsku slavu stekla u mjuziklu Broadway te u televizijskoj seriji Victorious, idealan je Reebokov partner u nadolazećim sezonama.

Svojom sposobnošću povezivanja mode i fitnessa postala je globalna inspiracija, a svojom neumoljivom i neustrašivom osobnošću, kako ispred fanova, tako i iza kamera, Ariana će zasigurno ostaviti snažan dojam i jasan fokus na brand tijekom narednih godina suradnje.

U duhu zajedničke misije koju navedenim partnerstvom žele postići, Grande kaže: “Kao i Reebok, ponosno stojim iza svih onih koji se žele slobodno izraziti, slaviti svoju individualnost i otkrivati svoje granice bez straha. Ja sam zagovornik onih koji prihvaćaju sebe onakvima kakvi jesu. Reebokova snažna poruka o poticanju samopouzdanja i samo-poboljšanja je nešto čime se i ja vodim i divim. Čast mi se udružiti s brandom čija je misija nadahnuti ljude da budu najboljom verzijom sebe.”

U Reeboku snažno vjeruju u Arianin bezgranični potencijal, jer na povjerljiv način potiče mlade generacije kako valja preuzeti rizike, biti hrabar i odvažan, nastavljati razbijati predrasude te se uzdizati nakon pada. Reebok ne skriva uzbuđenje kako je Ariana postala dio njihove velike zajednice jer ovom suradnjom pomaže pozivati ljude diljem svijeta da postanu boljom verzijom sebe.

Više

Trendovi

Reebok, globalni sinonim za udobnost, kvalitetu i klasiku, ove sezone vraća svoj legendarni model iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Trendovi

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

S modne piste

Atraktivan dizajn Classic Leather modela rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja dizajnera, a ovog proljeća, poznata kolekcija će se proširiti s...

Fashion report

Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.