Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Arileo na Cro A Porteru

Modni duo po 12. će put predstavit će svoju viziju ženstvenosti i senzualnosti.

Modni dvojac Arileo, bračni par Jurica i Marija Pirić, jedni od modnih doajena, i ove sezone, po dvanaesti put svoj modni rukopis predstavit će modnoj publici i kritici na pisti HTC Cro A Porter i to već prvog dana ovog modnog događaja koji će se odvijati u shopping centu Westgate.

Uvijek dosljedni svom modnom senzibilitetu i ove sezone okrenuli su se senzualnosti i ženstvenosti kao glavnoj okosnici svog modnog istraživanja.Suvremena ženska silueta sljubljena s tradicionalnim mediteranskim duhom stvara novo lice mornarskog stila koje urbana Arileo žena hrabro nosi. Dalmatinskoj ženi kao neiscrpnoj inspiraciji modnog dvojca Arileo dano je suvremeno lice senzualnosti.

Vječne modro-bijele pruge prožete su kroz cijelu kolekciju dok je cjelokupan izgled upotpunjen modnim dodacima poput remenja i narukvica s metalnim i staklenim dodacima.Skulptura nam je vječna inspiracija. Istraživali smo forme i nabore koji se protežu kroz cijelu kolekciju, a direktnim modeliranjem na samim modelima došli smo do određenih formi kao osnovnom fokusu modnog istraživanja.", kratko je izjavio modni duo Arileo ususret reviji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Zanimljivosti

Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike.

Trendovi

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto.

Beauty report

Po prvi puta, svoj hommage ovom univerzalnom jezičnom i modnom pojmu dao je i hrvatski brend nakita Karat Jewelry.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.