Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Arileo na Cro A Porteru

Modni duo po 12. će put predstavit će svoju viziju ženstvenosti i senzualnosti.

Modni dvojac Arileo, bračni par Jurica i Marija Pirić, jedni od modnih doajena, i ove sezone, po dvanaesti put svoj modni rukopis predstavit će modnoj publici i kritici na pisti HTC Cro A Porter i to već prvog dana ovog modnog događaja koji će se odvijati u shopping centu Westgate.

Uvijek dosljedni svom modnom senzibilitetu i ove sezone okrenuli su se senzualnosti i ženstvenosti kao glavnoj okosnici svog modnog istraživanja.Suvremena ženska silueta sljubljena s tradicionalnim mediteranskim duhom stvara novo lice mornarskog stila koje urbana Arileo žena hrabro nosi. Dalmatinskoj ženi kao neiscrpnoj inspiraciji modnog dvojca Arileo dano je suvremeno lice senzualnosti.

Vječne modro-bijele pruge prožete su kroz cijelu kolekciju dok je cjelokupan izgled upotpunjen modnim dodacima poput remenja i narukvica s metalnim i staklenim dodacima.Skulptura nam je vječna inspiracija. Istraživali smo forme i nabore koji se protežu kroz cijelu kolekciju, a direktnim modeliranjem na samim modelima došli smo do određenih formi kao osnovnom fokusu modnog istraživanja.", kratko je izjavio modni duo Arileo ususret reviji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Kod gomilanja i pranja odjeće vrijedi isto pravilo – manje je više

Fashion report

U svojoj novoj kampanji Argentum se želio sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh".

Fashion report

U optike diljem Hrvatske stigla je nova VonBogen kolekcija dioptrijskih okvira za žene i muškarce koju karakteriziraju kvaliteta, posebnost i inovativni dizajn.

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.