Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Artistry serum za učvršćivanje kože i protiv bora

Anti-age proizvod koji povećava aktivnost kolagena u koži za 300% preko noći.

Koža svake odrasle osobe u određenoj životnoj fazi počinje gubiti znatnu količinu kolagena i elastina, odgovornih za čvrstoću i elastičnost kože. Kako bi pokušali spriječiti te znakove starenja, mnogi se
odlučuju za tretmane retinolom. Međutim, u prosjeku 90% onih koji se podvrgnu terapiji retinolom iskuse neželjene nuspojave poput dermatitisa – stanja kože koje uzrokuje njeno sušenje i ljuštenje.

Koristeći novu tehnologiju sa Sveučilišta u Michiganu, Artistry serum za učvršćivanje kože i njegu protiv bora predstavlja jedinstven tretman za obnavljanje kože. Djeluje na smanjenje višestrukih znakova starenja kože koristeći snažne sastojke za jačanje kolagena: retinol nove generacije, peptide i vitamin C, s uravnoteženim kompleksom umirujućih anti-iritanata, sastojaka koji vraćaju vlagu koži te antioksidansa.

Nuspojave su smanjene korištenjem prirodno uzgojenih spojeva sojinih izoflavona, sojinih peptida i ekstrakata jabuke, koji čine Targeting Complex. Targeting Complex je prva i jedina tehnologija koja
štiti i njeguje stanice kože, kako bi retinol dopro do dubljih slojeva površine kože.

Artistry, Amwayeva ekskluzivna robna marka za njegu kože dobila je licencu za naprednu tehnologiju protiv starenja sadržanu u ovom serumu za učvršćivanje kože i njegu protiv bora, najnovijem proizvodu iz linije Artistry Intensive Skincare.

Lansiran na svjetsko tržište u srpnju 2011., ovaj serum je prvi i jedini proizvod protiv starenja koji koristi inovativnu patentiranu tehnologiju Targeting Complex koja smanjuje uobičajene nuspojave koje se mogu javiti nakon tretmana retinolom.

Patentirana tehnologija sa Sveučilišta u Michiganu

"Uočili smo da je retinol djelotvoran u ponovnom izgrađivanju kolagena kože, no istovremeno, njegova primjena može stvoriti blago nelagodan osjećaj na koži, zbog čega mnoge žene odustaju od njegova korištenja", rekao je Gary Fisher, Ph.D., profesor molekularne dermatologije na Sveučilištu u Michiganu. "Nakon godina istraživanja mehanizma djelovanja retinola, otkrili smo potpuno inovativan način reguliranja mogućih kožnih reakcija, a sve u svrhu smanjenja vidljivosti bora uz minimum nuspojava.”

Koristeći ekskluzivnu patentiranu tehnologiju razvijenu na Sveučilištu u Michiganu, Artistry serum za učvršćivanje kože i njegu protiv bora bori se protiv vidljivih efekata starenja, obnavljajući kolagen i istovremeno smanjujući razinu osjetljivosti povezanu s korištenjem retinola. Nedavno istraživanje je pokazalo da je osjetljivost na retinol posljedica aktivacije proteina zvanog receptor epidermalnog faktora rasta (EGFR). Slijedeći saznanja iz studija o određenim vrstama karcinoma – gdje je EGFR također aktivan – istraživači Sveučilišta u Michiganu pronašli su prirodne proizvode, uključujući sastojke iz soje, koji smanjuju ovu aktivaciju te usmjeravaju retinol da djeluje protiv starenja.

Aktivnost kolagena jača preko noći

"Profesionalci u njezi kože smatraju da je retinol jedan od najučinkovitijih sastojaka za tretiranje znakova starenja jer je učinkovit u vraćanju elastičnosti i čvrstoće kože, a istovremeno smanjuje vidljive bore", izjavila je Catherine Ehrenberger, potpredsjednica Amwaya, R&D and Quality Assurance. “Ciljani retinol, vitamin C i peptidi dodani su našoj multifunkcionalnoj formuli kako bi pomogli u obnavljanju elastičnosti kože".

Laboratorijskim ispitivanjima, dokazano je da je ovaj serum za učvršćivanje kože i njegu protiv bora potiče kolagen na trostruko veću aktivnost.

Ključne blagodati seruma:
  • potiče kožu da poveća proizvodnju kolagena i time pozitivno utječe na dodatnu čvrstoću kože
  • ublažava bore i smanjuje pojavu novih bora
  • održava zdrav izgled kože
  • pogodan je za sve tipove kože

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Savjeti i preporuke

Kako točno koristiti retinol, s kojim proizvodima ga kombinirati i koja je razlika između njega i njemu jako sličnog sastojka, vitamina C.

Beauty report

Kako postići da su usne putene, mekane i zavodljive – evo nekoliko savjeta.

Savjeti stručnjaka

Određene namirnice sadrže tzv. aktivatore metabolizma koji pospješuju izmjenu tvari te poboljšavaju prokrvljenost probavnih organa, čime doprinose svakodnevnom optimalnom radu probavnog sustava.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.