Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Atlantis Festival trajat će 5 dana

Splitski glazbeno-sportski festival ove godine slavi peti rođendan.

Dojmovi od prošle godine još se nisu niti slegli, a Atlantis tim je već opako u organizaciji petog po redu Atlantis Festivala. Počeli su malo sramežljivo 2007. godine, te ubrzo izrasli u najveći ljetni splitski tulum koji svojim posjetiteljima nudi raznolike kulturne, sportske i glazbene programe u ukupno pet festivalskih dana. Dobro ste čuli, Atlantis Festival će se u svom petom izdaju proširiti na respektabilnih pet programskih dana.U četiri izdanja koja je imao do sada, Atlantis Festival je obogatio glazbenu scenu, kao i scenu ostalih izvedbenih umjetnosti, te uvelike utjecao na razvijanje i promociju skejt subkulture kako grada Splita tako i cijele Hrvatske.

Posjetitelji su imali priliku zabavljati se na prekrasnom lokalitetu tvrđave Gripe uz bandove kao što su Zoot Woman, Ladytron, Apparat, Shy Child, Thieves Like Us, uživati u raznim kulturnim sadržajima od kojih se ističe izložba poznatog tipografa i dizajnera Alexa Trochuta, kao i provesti nezaboravne večeri gledajući akrobacije ponajboljih europskih skatera kako se natječu u disciplini "Lord of the Lines" koja se održava na atraktivnoj lokaciji gradskog parka Đardin.Atlantis Festival će nas nastaviti uveseljavati i ove godine, na svom petom izdanju koje će se održati od 26. do 30. srpnja 2011., a organizatori poručuju: "Zapalit ćemo Split za vrijeme trajanja kulturnog programa, odabrati najvještijeg skateboardera pod svjetlima reflektora te uživati u glazbenom programu na tvrđavi Gripe, koja će ponovno ugostiti velika imena svjetske i domaće glazbene scene." Povodom objave prvih informacija o Atlantis Festivalu 2011. u prodaju su puštene “early bird” festivalske ulaznice po cijeni od 100 kuna. Ulaznice možete kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima, kao i na njihovim službenim stranicama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Putovanja

Hrvatska nudi fantastična odredišta za one koji traže zimski odmor, a iz popisa najpopularnijih destinacija među domaćim i inozemnim putnicima možemo vidjeti da njezina...

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Budi fit

Aikido društvo Zagreb ulazi u četvrto desetljeće djelovanja (31 godina) i slavi besplatnim treninzima aikida za građane, 4.-27. rujna, u Kući aikida, Koturaška 1.

Suncokreti na oblacima

Postoje ljudi koji ljeto obožavaju. Vole visoke temperature, izuzetno toplo more, gužvu po gradu na plažama, tu gungulu, znojenje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.