Aurora slavi dvadeseti rođendan

Veliku obljetnicu primoštenskog kluba Aurora koja već punih dvadeset godina ispunjava svoj cilj promicanja dobre glazbe i još bolje zabave, obilježit će velik broj domaćih DJ -a, odnosno preko njih dvadeset.

Neki od glavnih imena proslave 24. lipnja poput Pere Fullhousea i Ivana Mastermixa uvelike su pridonijeli Aurorinoj reputaciji i približili underground glazbu Dalmaciji i hrvatskoj publici kad je ona bila na samom začetku.

Vrhunac slavlja ne bi se mogao izvesti ni bez ambasadora domaćih klupskih događanja poput razigranog Sergeja, uvijek rado dočekanog Ivana Komlinovića, legendarnog Mr. DJ Daria i međunarodno priznatih Astralisovih uzdanika Ludviga & GoCuta. Kad već spominjemo međunarodni uspjeh ne možemo izostaviti pozvanog Eddy Ramicha, tvorca Kontrapunkta čija je glazba često više cijenjena van granica nego među domaćom publikom.

Prečesto smo se znali razočarati razvikanim stranim zvijezdama, možda zbog činjenice da su atmosferu u Aurori stručno podizali Zorro, Pille ili Lushi, kako im to polazi za rukom podsjetit će nas i ovog puta, baš kao i rezidenti Mladen & Stipe na koje uvijek možete računati.

Znamo da Aurorina publika preferira istančani techno zvuk za koji su zaduženi Zero i Edy C, u čiju vožnju se nevezani upuštamo. Istraživački glazbeni duh prepoznat će se kod Tonija Juranovica, Malesha i See Whyja baš kao i inovativnost indie elektro zvuka koji će nam puštati DJ Halioz.

Raznolikosti glazbenih pravaca od funka i afro beat-a preko hip hop breaka, d˙n`b, house-a i disca ne bi smjelo nedostajati uz Voi'Sa dvojac kojeg čine Kid VA i Duda Dudes, te predstavnika "veselog" ritma Marmata i Funk Gurua. Zvuk broda upriličit će live nastup, dok će Oxide zaigrati partiju dubstepa.

Za organizaciju partija zadužen je produkcijski tim Klupske Scene, a vizualni doživljaj i scenografija prepušteni su Hipermediji. Uz otkrivene brojne izvođače, Aurora priprema dodatna rođendanska iznenađenja i obećava još jednu zoru za pamćenje. Ulaznice možete kupiti od ponedjeljka 23. svibnja, u sustavu Eventima po cijeni od 60 kn.