Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Avangardni geometrijski nakit

Jesenska kolekcija branda Coded Edge inspirirana je underground scenom New Yorka.

Novi brand na hrvatskoj modnoj sceni Coded Edge s ponosom predstavlja svoju prvu kampanju za sezonu jesen i zima 2012. čija su zaštitna lica poznata blogerica i modna novinarka Ana Bacinger, Ana Buljević (Midikenn) i Tomislav Hvasta. Fotografski dio odradio je mladi fotograf Jure Perišić, dok je make up djelo Mie Persi.

Coded Edge je prepoznatljiv po čistim geometrijskim linijama koje su lišene bilo kakvog ukrašavanja ili dotjerivanja. Stilizirani geometrijski simboli naglašavaju intenzitet moderne avangarde koja uvodi u svijet Coded Edge minimalizma.Jesenska kolekcija inspirirana je underground scenom New Yorka te se kao takva savršeno uklopila u priču dizajnerskog branda Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, koji su za svoju proljetnu kolekciju netom predstavljenu na Dove Fashion.hr-u, odabrali Coded Ege nakit kao dio svog asesoara.Nakit je izrađen od pleksiglasa s dodatkom lanaca i kvačica koji su u ovom slučaju preuzeli dekorativnu ulogu.
Visoki sjaj akrila u kombinaciji s tamnim lancima vašem će dnevnom ali i večernjem looku dati sasvim novu dimenziju.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Zanimljivosti

Hrvatska kovnica novca uz optjecajni novac proizvodi i prigodni kovani novac, zlatnike i srebrnjake, kao i zlatne i srebrne medalje.

Fashion report

Dok nas tople zrake sunca miluju, a ljetni povjetarac zove na druženje, vrijeme je da prihvatimo sezonu uživanja i bosonogih avantura. Kako bolje ljetnom...

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.