Avantura s predumišljajem

U mnogim dobrim vezama uzburkalo se kada je jedan partnera poželio provoditi svoje vrijeme s nekim drugim. Prije nego što se upustite u avanturu, razmislite kamo će vas to odvesti bez obzira na to koliko vam je svaki početak neodoljivo sladak.

Muškarac kojega ste nedavno upoznali neodoljivo je zgodan i šarmantan. Uzbuđuje vas pogled na njega i osjećate se toliko sretnom da počinjete sumnjati u vezu u kojoj jeste. To priznajete svojemu sadašnjemu partneru, a on pokazuje koliko je izbezumljen i povrijeđen. Odlučuje se na prekid.

Izgubljena u trokutu

Sam pojam ljubavnog trokuta dovodi do raznoraznih dilema, rasprava i često na kraju razočaranja za sve troje, ili barem jednu osobu. O samoj moralnosti čina – nećemo uopće raspravljati.

Hipotetski, počnete se petljati  s kolegom s posla dok ste u trogodišnjoj vezi. Zaljubite se, prekinete s dečkom i upustite se u novu vezu.

Je li vaš potez ispravan? Sve vam smeta i ništa vam nije po volji?

Ponekada trokut potpomaže ljubav, neki parovi se kristaliziraju unutar trokuta. Drugi, osobito dugovječniji, parovi mogu u trokutu pronaći novu povezanost, ljubav i vrate staru strast.

No, neki na kraju, ostanu sami.

Neka partneru bude jasno da ste privlačni drugima

Potvrđivanje privlačnosti koketiranjem nije pogreška, nego podsjetnik partneru kako ste zanimljivi i drugima. Zbog toga vas partner može samo više cijeniti, a na temelju toga i neprestano zavoditi.

Ako partner gleda, pridružite mu se

Zajedno ocijenite osobu koja je njemu zgodna, komentirajte njezin izgled, noge, lice ili grudi. Dopustite koketiranje kao najviši stupanj tolerancije, što vrijedi za njega i za vas.

Pogledavanje nije na odmet

Koketiranje i primjećivanje zgodnih muškaraca ne bi trebalo zabrinjavati vašega partnera. Društvena smo bića i volimo kad nas privlače drugi i kad smo mi privlačni drugima.

Zaljubljeni smo u svoga partnera, no ipak ne možemo obuzdati hormone. Zbog toga je potreban dobar razgovor i dogovor s partnerom o pogledavanju koje ne bi trebalo biti shvaćeno kao nedostatak ljubavi i poštovanja prema sadašnjemu partneru.