Avon pronašao gen mladolikosti

Kozmetička kuća Avon predstavila je liniju Anew Genics s patentiranom tehnologijom YouthGen  za aktivaciju gena mladolikosti kože. Ovu revoluciju u anti-aging kozmetičkoj industriji čine inovativni tretman te tretman u kremi za njegu lica koji osiguravaju i do 10 godina mlađi izgled.

Avonovi znanstvenici, inspirirani potragom za genom dugovječnosti, za stvaranje nove linije Anew Genics iskoristili su saznanja o utjecaju gena mladolikosti na stanice kože. Nakon 10 godina istraživanja došli su do revolucionarnog otkrića: gen mladolikosti imaju svi, a nalazi se u jezgri kožnih stanica. Ovaj gen pomaže u aktivaciji stanica kože, dok starenjem njegova aktivnost opada.

Povećanjem aktivnosti gena mladolikosti oslobađaju se proteini koji stvaraju ključne sastojke za pomlađivanje kože, kao što su kolagen i hijaluronska kiselina. Upravo zato se ova linija s patentiranom tehnologijom YouthGen™, koja pomaže aktivaciju gena mladolikosti kože i čini je mlađom, razlikuje od ostalih – aktivira jedini gen izravno povezan s dugovječnošću.

"Oduvijek smo znali da genetika ima veliku ulogu u starenju kože, ali mislili smo da ne možemo utjecati na to. Sada, uz učinkovitu liniju Anew Genics, svatko ima mogućnost izgledati mlađe", rekla je Lucija Josipović, Avonova voditeljica oglašavanja i odnosa s javnošću za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Sloveniju. "Ova linija predstavlja prekretnicu u kozmetici njege lica, a lako je dostupna ženama diljem svijeta."

Tako su proizvodi iz linije Anew Genics posebno kreirani za rješavanje problema kao što su bore, opuštenost i diskoloracija. Tretman u kremi Anew Genics najbolje je nanositi ujutro ili navečer kao dio cjelokupnog tretmana za njegu kože. Tijekom noći koža postaje življa, zdravija i sjajnija. Za tri dana postaje mekša na dodir, a za samo četiri tjedna vidljivo se smanjuju bore.

U konačnici, koža izgleda 10 godina mlađe. Kada je riječ o tretmanu Anew Genics s tehnologijom YouthGen™ i dva puta koncentriranijom formulom, odmah nakon korištenja poboljšana je vitalnost kože, koža je vidljivo čvršća i glađa, a uz umanjenu pojavu bora, smanjena je i njena diskoloracija.

"Jedno od najuzbudljivijih područja istraživanja, kada je riječ o znanosti, trenutno je aspekt dugovječnosti. Znanstvenici proučavaju kako produžiti životni vijek ljudi, ali i kako poboljšati kvalitetu života", objasnio je dr. Glen Anderson, izvršni direktor Avonovog Globalnog centra za istraživanja i razvoj.

"Izravna primjena rezultata ovih istraživanja u preparatima protiv starenja kože predstavlja nevjerojatan napredak Avonovog istraživačkog tima. Uz liniju Anew Genics, ovaj znanstveni proboj u anti-aging njezi kože dostupan je ženama diljem svijeta."

Revolucionarna linija Anew Genics može se kupiti putem Avonovog kataloga kampanje 14, tretman po cijeni od 159 kuna, a tretman u kremi za 139 kuna.