Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Avon Sensuelle inspiriran je senzualnošću žena

Osvoji novi ženstveni miris koji neodoljivo laska energiji žene.

Kozmetička kuća Avon predstavila je Sensuelle, novi miris za žene koji naglašava senzualnost i ženstvenost. Ovaj miris inspiriran je prirodnom ljepotom ženske kože te toplinom duha i urođenom energijom kojom žena zrači, a idealan je za sve one koje žele izraziti svoje samopouzdanje te vole mirise koji pružaju osjećaj ženstvenosti i intimnosti.

I samo mjesto predstavljanja, zagrebački studio Pole Dance Fitness temeljen na S faktoru te poznat i kao Klub sretnih žena, naglasilo je inspiraciju za ovaj miris – snagu i senzualnost žene.Gornje tonove ovog mirisa orijentalno-cvjetne kategorije čine bergamot, mandarina i cvijet naranče, središnji tonovi sačinjeni su od lokvanja, cvijeta tijare i latica suncokreta, dok su bazni tonovi vanilija, kašmir i mošus. Upravo ova kombinacija toplih drvenastih, kremastih cvjetnih tonova, senzualnog mošusa i tekućeg jantara stvaraju esenciju zavodljivosti i jedinstvenosti.Ideja koja je kreatore Oliviera Crespa i Harryja Fremonta, višestruko nagrađivane majstore parfemske industrije, vodila prilikom stvaranja mirisa Avon Sensuelle je da individualna ljepota nikad ne izlazi iz mode.

''Želja da dočaramo ljepotu ženske kože srž je strukture ovog mirisa. Ovaj miris ne vrti se oko trendova, već naglašavanja individualne ljepote i omogućavanja da iskustvo ljepote svake osobe izađe na vidjelo'', rekao je Olivier Cresp.

"Miris je odraz intimnosti kreatora, ali i vremena u kojem nastaje", dodao je Harry Fremont te naglasio: "Filozofija na kojoj se Avon temelji – djelovanje žena u korist žena – bila je uistinu inspirativna".Avon Sensuelle EdP (50 ml) dolazi u chick bočici dizajna inspiriranog ženskim tijelom. Cijena je 139 kn.

Također, Avon je u suradnji s Galebom pripremio iznenađenje za sve žene koje posjete Galebove poslovnice u razdoblju od 8. veljače do 8. ožujka. Osim što mogu isprobati novi Avon Sensuelle EdP, mogu ga i osvojiti uz kupnju proizvoda iz Galebove mini Valentinovo kolekcije i popunjavanje nagradnog kupona.

OSVOJI MIRIS AVON SENSUELLE

Avon vam poklanja 10 mirisa Sensuelle.

Želite li osvojiti ovaj miris, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom SENSUELLE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koji su bazni tonovi novog mirisa Avon Sensuelle?

Vaše prijave primamo do 13. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Maja Mađerić, Admira Štiks, Vedrana Moguljak, Arabela Novak-Đura, Anita Petanović, Tanja Tomek, Alenka Kardum, Martina Matijačić, Andreja Habijanac i Zdenka Jerković. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Duh i tijelo

Uvriježeno je mišljenje kako su barem tri emocije koje osjećamo negativne, a to su tuga, ljutnja i strah.

Savjeti i preporuke

50% žena između 18 i 29 godina svakodnevno koristi maskaru kako bi istaknula svoj pogled.

Život u dvoje

Istraživanja o razlikama između muškaraca i žena su brojna, a kakva su ona o ljubavi?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.