Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
BAGGIZ VRECHA
BAGGIZ VRECHA

Moda

BAGGIZ VRECHA za urbani ljetni look

Otkada pamtimo, krumpir se držao u mrežastim vrećama koje su , osim toga, bile pomoćno sredstvo za ribanje tepiha.

Najnovija ideja bila je spojiti ugodno s korisnim i tradicionalno s modernim, pa su iz radionice BAGGIZ-a potekle dizajnerske torbe hrvatskog podrijetla nazvane kratko i jasno – VRECHA.

BAGGIZ VRECHA

Jednu sasvim običnu mrežastu vreću kombinirali su sa čvrstim i izdržljivim materijalom, a kako bi užitak bio potpun i najteže stvari u VRECHI će biti potpuno zaštićene jer osim što je najlaganija torba koju ćete imati u svojoj kolekciji, također dobro podnosi svaki teret.

BAGGIZ VRECHA

Nije bilo potrebno puno vremena da BAGGIZ VRECHA postane hit društvenih mreža, a kao dio njihove ljetne kolekcije predstavljena je na sajmovima Njemačke i Austrije, pa pozitivne reakcije nisu izostale ni kod inozemnih kupaca.
Ovaj ljetni hit osim na web stranici BAGGIZ možete pronaći diljem Hrvatske po cijeni od 100 kuna i savršeno ga uklopiti u vaš ljetni look, a mi vam predlažemo nekoliko ležernih opcija kako bi vaša VRECHA zablistala u punom sjaju!

BAGGIZ VRECHA BAGGIZ VRECHA BAGGIZ VRECHA

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Mugler od samog početka nadahnjuje tijelo i dušu neočekivanim i privlačnim dizajnima koji potiču svakoga da istakne svoju osobnost.

Trendovi

Vanilla girl trend lako je zamijeniti s prošlogodišnjim Clean girl trendom čija je glavna odlika minimalizam.

Fashion report

I danas nakit zadržava svu svoju simboliku, vjerski motivi štite, drugi komadi su odraz statusa i moći, a treći prikazuju našu osobnost i nadopunjujući...

Fashion report

Nakon što su njene haljine osvojile Hollywood, dizajnerica Matija Vuica se prihvatila novog izazova i prihvatila je poziv Damira Kedže da izradi njegov kostim za nastup na ovogodišnjoj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.