Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Bajkovita revija Oscar de la Rente

Jesenska kolekcija za princeze i dame.

Od prije 50-ak godina, kada se proslavio kreacijama koje je radio za Jacqueline Kennedy, preko rada za Lanvin i BalmainBalenciagin učenik i jedan od dizajnera čije su kreacije gotovo neizbježne na crvenom tepihu, predstavio je novu jesensku kolekciju na New York Fashion Weeku koji danas završava.Oscar de le Renta dizajner je koji će ove godine proslaviti svoj 80. rođendan. Bez obzira na ogromno iskustvo i znanje koje je usvojio svih tih godina bavljenja i življenja mode, kaže kako svaki dan nauči nešto novo i kako je to uistinu očaravajuće.Jesenjska kolekcija je kao stvorena za žene koje njeguju damski stil prepun elegancije i profinjenosti. Boje i krojevi, detalji i materijali uistinu su spojeni u prekrasnu rapsodiju dostojnu jedne princeze.Jesenjska priča ove modne legende u cijelosti vam je dostupna u našoj galeriji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Jer najbolje vrijeme za uživanje u metropoli je sada. Prigrlimo stoga jesen i dočekajmo ju kao staru prijateljicu, a za najbolju dobrodošlicu pripremili smo se i...

Zanimljivosti

Vaša odjeća nije potpuna bez najblistavijeg modnog dodataka, a ove jeseni imate posebnog razloga za veselje.

Suncokreti na oblacima

Naškurilo se nešto jutros nebo…

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Advertisement