Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
bajkovite vjenčanice
bajkovite vjenčanice

Dizajn

Bajkovite vjenčanice za 2015. godinu

Najveća prednost Kookabee studia je individualan pristup svakoj klijentici

Modni brend Kookabee iz Varaždina predstavio je nove bajkovite vjenčanice za 2015. godinu. Kolekciju karakteriziraju nježni i romantični modeli, napravljeni od slojeva svile, čipke, tila i brokata.

Ispred imena Kookabee stoji diplomirana modna dizajnerica Melita Kukec, koja već godinama gradi svoj brend prvenstveno izrađujući jedinstvene i unikatne vjenčane i svečane haljine. Sve haljine šiju se sa najvećom pažnjom i majstorskim umijećem.

Najveća prednost Kookabee studia je individualan pristup svakoj klijentici. Za svaku posebno izrađuje se model, od dizajna do realizacije, točno prema građi tijela i preferencijama. Melitin glavni moto je da niti jedna haljina ne napušta studio bez velikog zadovoljstava i širokog osmjeha na licu klijentice.

Cijelu ovu bajku možete pogledati i na njihovim web stranicama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Moderne, posebne i uvijek kreativne Alduk vjenčanice se mogu isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu rezervaciju termina. 

Život u dvoje

Često se dogodi da svi pozivaju sve ljude na svadbu osim samih mladenaca, a oni isto toliko često popuste i nerijetko imaju svadbu koju...

Fashion report

Svoju dugogodišnju ljubav prema modi za mladenke, a koja je već rezultirala brojnim bestselling vjenčanim haljinama, Aleksandra Dojčinović pretočila je ovih dana u Le...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.