Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
bajkovite vjenčanice
bajkovite vjenčanice

Dizajn

Bajkovite vjenčanice za 2015. godinu

Najveća prednost Kookabee studia je individualan pristup svakoj klijentici

Modni brend Kookabee iz Varaždina predstavio je nove bajkovite vjenčanice za 2015. godinu. Kolekciju karakteriziraju nježni i romantični modeli, napravljeni od slojeva svile, čipke, tila i brokata.

Ispred imena Kookabee stoji diplomirana modna dizajnerica Melita Kukec, koja već godinama gradi svoj brend prvenstveno izrađujući jedinstvene i unikatne vjenčane i svečane haljine. Sve haljine šiju se sa najvećom pažnjom i majstorskim umijećem.

Najveća prednost Kookabee studia je individualan pristup svakoj klijentici. Za svaku posebno izrađuje se model, od dizajna do realizacije, točno prema građi tijela i preferencijama. Melitin glavni moto je da niti jedna haljina ne napušta studio bez velikog zadovoljstava i širokog osmjeha na licu klijentice.

Cijelu ovu bajku možete pogledati i na njihovim web stranicama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Postoji li nešto ljepše od osjećaja da se svaki dan budite u svili?

Trendovi

Zašto je dobno nositi neke materijale, a zašto neke izbjegavati u ljetnim mjesecima?

S modne piste

Modni studio Arileo poznat po limitiranim kolekcijama i custom made kreacijama, ovo proljeće predstavlja nam očaravajuću mini kolekcijom vjenčanih haljina.

Fashion report

Ivica Skoko u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure u stilu 50.-ih godina prošlog stoljeća koje će istaknuti ljepotu žene...

Advertisement